TODAY’S FLEA MARKET // KIRPPARIAAMU JA ARVONNAN UUSI VOITTAJA

Tämä konklaavi lähtee pitkästä aikaa kirpparille myymään! Tavaraa on enemmän kuin laki sallii, joten katsotaan saadaanko edes kaikkia laitettua esille tämän päivän aikana. Kallioliikkeen järjestämät kirpputorit ovat olleet aina niin mahtavia! Myymään pääsee ilmatteeksi ja tunnelma on jotenkin välitön ja yhteisöllinen. Paikalle on tulossa ilmeisesti myös DJ. Vielä nopeasti sumpit huiviin ja sitten kohti Kattilahallia. Tarkka osoite on Sörnäisten rantatie 22 ja tapahtuma starttaa puolilta päivin. Ehkä törmätään siellä, tulkaa ostamaan mun askartelutarvikkeita. 😀

Valitettavasti julistearvonnan voittaja ei koskaan ilmottautunut minulle, joten onnetar joutui uudelleen hommiin. Tättärärää… Meerin julisteen saa valita itselleen Tuuli kommentilla ”Löysin Merrin putiikista Hilpea huilu -nimisen julisteen, johon ihastuin sen värien vuoksi! Toivottavasti onni potkii :)” Onnea onnea!

//

There’s a super nice flea market today at Kattilahalli, Helsinki (address: Sörnäisten rantatie 22). Come to say hello if you see me there! 🙂

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *