Kirpputoripaikan jonottaminen sujui lepposasti aamuauringossa. Myyjäletka kiemurteli Kattilahallin piha-alueella satapäisenä ennen ovien avautumista. Kallioliikkeen järjestemillä kirppareilla tavaroita voi tulla myymään ilmaiseksi, joten suosio on taattu. (Varsinkin Valtterin loppumisen jälkeen!)

Meidän viltti alkuvaiheessa, vielä täynnä tavaraa. Kauppa kävi hyvin, mutta täytyy kyllä sanoa, ettei menekkiä voi verrata lähimainkaan Valtteriin. Jäi turkasen paljon kotiinviemisiä.

Plus että löysin meille muutaman uuden tuliaisen – puisen tuolin ja rottinkisen pikkupöydän (ja muutaman kuvasta puuttuvan vaatteen).

Tunnelma oli kyllä jälleen leppoisa! Koko ajan teki mieli mennä vieraisiin pöytiin kuikuilemaan toisten tuomia tavaroita. Tykkään hullun paljon enemmän tämmöisestä perinteisestä kaupanhieromismallista kuin itsepalvelukirppareista.

Nyt kääriydyn viltin alle ja otan kupposen kuumaa, sillä mulla meinasi lähteä ääni tänään ihan kokonaan. Peijakkaan kesäflunssa, koittaa nujertaa sängynpohjalle. Mukavempaa loppuviikonloppua teille muille! Ensi ja sitä seuraavana viikonvaihteena kirppuillaan muuten Puu-Vallilan pihoilla, tervetuloa kahville ja ostoksille!

//

We spent the day selling our stuff at the flea market which was organized by a lovely movement called Kallioliike (check out their English website here). Hundreds of people lined up for the event – including us – and filled quickly the large hall in Suvilahti. People could sell their stuff here for free so the popularity was assured. 🙂

I made also some nice finds – an old chair and a cute small table. Now I will wrap myself in a blanket and take a cup of hot tea because I was about to lose my voice today. Have a nice weekend!

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *