Kettukarkin Maire keksi meidän haastekattaukselle hyvän nimen: Me tykätään susta! Päästiin eilen muutaman muun bloggaajan kanssa suunnittelemaan kesäisiä pöydällisiä Iittalan, Arabian ja Finlaysonin tuotteilla. Pienehkön motivoivan aikapaineen alla syntyneet kokonaisuudet aiotaan rakentaa toukokuun ajaksi Iittalan myymälöihin eri puolille Suomea.

Meidän tiimissä oli minun lisäksi Maire Kettukarkki-blogista ja Pinjacoladan Pinja. Tytöt keksivät laittaa pitkän puisen Vitriinin kattausaluseksi sillä välin kun minä eläydyin floristin rooliin.


Tässä vielä muut kattausinspiraatiot:

1) Sivistynyt vappulounas kahden pariskunnan kesken (blogit: Avec Sofie & Polka Dots)

2) Heleän väriset lastenkutsut (blogit: Hunajaista ja Mami Go Go).

3) Tuoreita yrttejä ja räiskyvää juhlintaa (blogit: Cirkus ja Avaruusasema)

Käytiin samassa yhteydessä tutustumassa myös Arabian keramiikkatehtaaseen. Tiesittekö, että joidenkin kulhojen ja kuppien kuviot tehdään vanhan liiton siirtokuvilla? Mahtavaa! Kysyin meneekö paljon ryttyyn – kuulema menee, sillä homma on piirun tarkkaa ja ilmakuplat täytyy saada tasoiteltua pois. Astiat menevät tämän jälkeen vielä lasituksen kautta polttouuniin, joten ne kestävät kuvasta huolimatta uunissa, pesukoneessa ja pakkasessa.


Näistä tehdään…

…näitä:

Nämä ei mennyt putkeen.

Korvattomat Teema-kupit ovat hyötykäytössä merkkausnappuloina.

Tilaisuus järjestettiin uusien Finlaysonin ja Arabian yhteistyönä toteutettujen Havaji-henkisten Lei-astioiden  ympärille. Ne passaavat kyllä kauniisti kesätunnelmiin, mutta täytyy sanoa, että silmät jäivät silti selvästi tiukemmin kiinni Memories-sarjan yksilöhin (erityisesti tuohon kannelliseen Ekholm-purkkiin)  ja mustavalkoisiin Piilopaikka-astioihin.17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *