Pikkuruinen kuparipannu löytyi kirpparilta ja löysi paikkansa keittiön emalinaulakkoon. Alin kuva kertoo puolestaan viime viikonlopusta, joka kului kuumetta potiessa. No mutta, taas ollaan elävien kirjoissa ja täydessä blogikunnossa. 🙂 Miten mahtavalta se kuumeen jälkeinen ensimmäinen terve olo tuntuukaan! Aina vasta siinä vaiheessa muistaa, kuinka mukavaa on olla täysissä voimissa.

Tarkasti kun tihrustaa, näkyy ensimmäisessä kuvassa myös meillä asuva puuhka. Mukavaa tiistaita! Ensimmäinen kahvi neljään päivään nenän edessä ja kyllä kuulkaas maistuu hyvälle. :–)

//

I found this tiny copper frying pan from flea market and it ended up hanging to the kitchen wall. The teakettle in the bottom picture tells something about last weekend because I had fever and I was a heavy user of lemon tee. Well, I’m healthy again and in full blogging condition. 🙂

If you look really closely, you can find Mr. Paw’s tail boa in the first pic. <3 Have a nice Tuesday! First coffee since Friday in front of me and it tastes soo good. :--)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *