Kevätaurinko oli sulatellut terassin lumimassoja sen verran tehokkaasti, että päästiin laittamaan pääsiäisen kunniaksi kalusteet paikoilleen! Aivan ihana kesäfiilis tuli! Sieltä ne helteet taas lähestyy, vaikka on tässä meinannut pariin kertaan jo usko loppua loputtomalta tuntuvien lumisateiden vuoksi. Myös Tassu Talkoomies oli mukana tunnelmoimassa. Pieni nauttii silmin nähden, kun pääsee nuuhkuttelemaan hankien alta tulvivaa kevään tuoksua.

Olin melkein unohtanut, miten hyvää grilliruoka onkaan. Menu sisälsi kanafileitä, ananaksia, kesäkurpitsaa, haudutetuja kasviksia, täytettyjä herkkusieniä ja tietenkin sitä makkaraa. Jouduttiin taipumaan sisäruokailuun hyvästä kevätsäästä huolimatta, olisi valitettavasti vielä ulkona sormet jäätyneet haarukoihin kiinni. Mutta on kyllä ollut ihan mielettömän kivat pääsiäiskelit, ensimmäistä kertaa pääsi kevätfiilis valtaamaan oikein kunnolla. Onko siellä päästy samoihin tunnelmiin?

//

We decided to open our terrace during our Easter holidays, even though it is quite cold and a lot of snow in Finland (still! been exceptionally cold spring here). Mr. Paw is enjoying so much when he can smell all the spring scents.

Our menu included chicken fillet, pineapple, zucchini, stewed vegetables, stuffed mushrooms and of course sausage. Unfortunately we had to have the dinner inside because the weather is still too cold to enjoy the food outside. I’d almost forgotten how good grilled food can be!

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *