Tämä sunnuntaiaamu oli yksi talven ihanimmista. Noin yhdeksän aikaan ruokapöydän ääreen kömpi talon väen lisäksi vierashuoneeseen majoittunut ystäväpariskunta. Semmoinen, kenen seurassa voi olla kuin vieraita ei oliskaan. Kaikki heräsi ilman kelloa jo ennen yhdeksää ja aamupalapöydän pimeys taltutettiin muutamalla kynttilällä. Tassumies söpöili ja pekoni oli parasta, kuten aina. Nämä pienet arkiset hetket ystävien kanssa ovat niin kivoja.

Saan seuraavat yövieraat jo keskiviikkona! Löydettiin Jyväskylän aikaisten opiskelukaverieni kanssa viimein kaikille sopiva saunomisajankohta. Mukava lähteä seuraavaan viikkoon, kun tietää valmiiksi, että on tapahtumassa jotakin hauskaa keskellä viikkoa. Pitäisi ilman pyhäpäivikin muistaa kehitellä viikolle aina jotakin, mitä odottaa.

28 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *