”Hel-lou Kitti!!” Ja rutistukset. ”Toinen! Nää olis ystäviä!” Siinä ensireaktio pupujen uudelta omistajalta. 🙂 Kameraan oli tallentunut muutama foto Oulun reissulta kummitytöstäni Ellistä, jonka kanssa juostiin joulun ajan mörköä piiloon (kiljuen) ja sokaistiin sitä (Danielia) kännykän flaslightilla.

Pitkästä aikaa kotona. Saanko sanoa sen kliseiden äidin? Koti, makia koti! Joulu oli söötti – kuten aina – mutta jotenkin tykkään kyllä tästä tunteesta, kun koko show on ohitte. Vähän sama homma kuin syksyllä, kun työt tai koulut alkavat kesäloman jälkeen. Semmoinen uuden alku tai muutoksen fiilis, vaikea selittää! Onko jollakin sama kutina?

29 kommenttia

 • Aivan ihana kuva tuo ensimmäinen, voi herran jestas! <3 Ja puput on kyllä niin suloset, että ei mitään järkeä. Minäkin haluaisin tuollaiset, vaikka ikää onkin ehkä vähän enemmän kuin kuvan pikkuneidillä. 🙂

  • Nanna haha, et ehkä kuulu kohderyhmään, mutta mitä sitten. 😀 Tuosta pirpanasta on pikkasen vaikea saada näin pimeällä ja pitemmillä valotusajoilla tärähtämättömiä otoksia, mutta tsäp! Onnistuipa ainakin yksi! Sen verran on typsyllä virtaa kinttaissa.

 • Niin on suloset puput ja tyttönen myös! Pitäs itelläki opetella tollasia pupuja neulomaan :). Kivalta näyttää myös pikkuneidin POMPdeLUXin vaatteet ;).

  • :DD No tähän vaateasiaan en osaa ottaa mitään muuta kantaa, kuin että hienot ovat! En ole koskaan kuullutkaan POMPdeLUXista. 😀 Sitä vastoin olen 100 % varma, että Ellin äiti on asiasta enemmän kuin perillä. 😉

  • Enkö ole muistanut hehkuttaa? 🙂 Ja se ”hienompa mekko, joka pyörii” on tätä samaa sarjaa.

   Saila – mä oon tainnu ostaa nää sulta 😉 / Ellin äiti

  • Et näköjään, sillä tämä merkki oli ihan uusi tuttavuus. :=) Ja joo se oli ihan ylivoimaisen hieno pyörimisominaisuuksiensa vuoksi. 😀

 • Noi puput…. Mä yritin kattella sitä ohjetta, mutta en saanut siitä oikein mitään selvää 🙁 Niin haluaisin tollasen pupun Eelille.

  Mulla alkaa tulemaan joulu joka tuutista ulos. Työt alkaa ens kuun puolessa välissä, ja mä en haluuuuu-u-u… Olis niin paljon hommaa vielä tehtävänä, ja työaika verottaa päivää niin paljon 🙁

  • Joo se oli kieltämättä vähän hämärä. ”Continue this manner..” > tarkoitti aina, että piti hoksata seuraavilla levennys-/kavennuskierroksilla itte lisätä/vähentää oikein tehtäviä silmukoita, jotta ne osuu samaan kohtaan. Googlaa knitting abbreviation, niin pääset niiden enkunkielisten lyhenteiden jäljille. Ja laita tarvittaessa Google kääntäjään.

   Sama täällä, joulu on ihan ohi ja koristukset saa mennä kaappiin. Tsemppiä tammikuuhun! Ei auta ku koittaa asennoitua joittenki positiivisten ajatusten voimalla…

  • Voi kiitos. Lapset on ihania, kun ovat niin vähästä onnellisia. <3 Joulun paras juttu oli ylivoimaisesti mörköleikki ja ainoa varsinainen joululahjatoive: kierreliukumäki autoille. 😀

 • Ai ne on noin isot!? Tosiaankin, kuten moni on jo todennut, aivan upeat!! Tytöllä on btw aika hienot pääntsit! Mitään tietoo mistä ne on? 🙂 Itelläkin kiva olo, kun joulu ohi, vaikka oli ihanaa. Uus vuos ja uudet kujeet:) Mukavaa vloppuu sinne!

  • Tai sit toi yks rutistelija vaan on niiin pikkanen vielä. 😀 Pääntsit on päheät, nyt täytyy pyytää äidiltä vaatekommenttia tänne lootan puolelle. 🙂 Samoin sinne, mahtavat viikonvaihteet ja koko uudet vuodet!

 • Voi miten ihanat puput, ja suloinen pupujen omistaja! 🙂 Muutenkin aivan ihana blogi sinulla.

  Ja on ihan sama kutina joulun suhteen kuin sinullakin. Mukavaa oli mutta nyt innolla eteenpäin! Tiedä mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan!!

  • Kiitos, pupujen omistaja on kummitädistäkin maailman söpöin, mutta olen erittäin puolueellinen. 😉 Juuri tuo! Kaikkea mahtavaa on kuitenkin tulossa! Semmonen kutina olis! 🙂

 • Ihana Elli ja ihanat pupuset <3

  Mä aion vielä hetken nautiskella joulufiiliksestä kun sitä nyt tänä vuonna pitkästä aikaa tännekin siunaantui. Enkä raaski ihanaisesta kuusesta luopua varmaan ennen loppiaista. Mietiskelen tässä mitä sitä seuraavaksi rupeis intoileen 🙂

  • Ihanat vapaapäivät! Minäki oon ihan ihmeissään, kun ei ookkaan yhtäkkiä mitään projektia kesken. Mahtava alkaa fiilistelemään seuraavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *