Tein pienen kuvayhteenvedon kuluneen syksyn sisustuspostauksista. Muutimme kolmeen pekkaan Danielin ja Tassumiehen kanssa uuteen kotiin viime touko-kesäkuun vaihteessa, jolloin aloitin No home without you:n päivittämisen.

Kuvia selaillessa huomasin, että leijonaosa lempparitavaroistani ja huonekaluistani on peräisin kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksista. 

Sohvatyynyt ovat vaihtuneet puolen vuoden aikanan moneen kertaan. Ensin graafisesta ilmeestä mummulatunnelmiin ja nyt uusimpana tulokkaana Kaunisteen hempeään pastellipäälliseen, joka vilahtaa aikaisemmassa pupupehmopäivityksessä

Saatiin viimein muutaman kuukauden vitkuttelun jälkeen tilattua takkapuita. Tuli on ihmeen rauhoittava elementti. 

Tämmöisiä tunnelmia tältä syksyltä. Tykästyin selvästi melko mustavalkoisen viime kevään jälkeen väreihin, kupariin ja kellertävään puuhun  – unohtamatta tuota edelleenkin ihastuttavaa raakapuuta. Milloinkohan siihen kyllästyy?

42 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *