Meidän kodinhoitotila on sen verran kapean pitkulainen, että sitä on pikkaisen vaikea saada järkevästi kuviin. Tässä kuitenkin muutama otos kylppäriin vievästä pyykkikäytävästämme. Myönnettäköön, että tämä on nyt hieman romantisoitu kuva tuosta tilasta, sillä nappasin kuvat siivouksen jälkeen juuri ennen vieraiden saunottamista.

Kirjoitin aikaisemmin jo tuosta emalipäällysteisestä kierrätetystä pyyhenaulakosta. Se asennettiin siis tänne ja vähän pienempi kaveri päätyi näkyvämmälle paikalle keittiöön. Kuvia siitä löytyy täältä.

Kivoja tiistaipäiviä joka kolkkaan, lähden tästä valmistautumaan työpäivään!

14 kommenttia

 • Näyttää niin kauniilta! <3

  Meillä tuolla kodarissa tuppaa aina olemaan jonkinasteinen kaaos, ei edes niin hallittu sellainen.

  Erityisesti silmääni pisti nuo kaapistojen ovet. Tosi kaunis vetimetön malli. Kenenkä mallistoa nuo ovat?

 • Ihana kodinhoitohuone! Voi kun meilläkin olisi noin harmoninen tunnelma kodarissa 😀 Ei auta vissiin muuta kuin mennä taltuttamaan tuota pyykkivuorta. Se jo auttaisi asiassa 🙂

 • Onpa kotoisa kodari! 🙂 Mullakin kiinnittyi huomio tekstiileihin (jotka omasta puuttuu vielä), ihania! Pyyhehankinnoille tarttis meikäläisen päästä, mutkun tässä on ollut tätä muuta hankintaa niin paljon, että ehkä annetaan vähän armoa… 😉

  • Kiitos. 🙂 <3 Annan sulle kaiken armon, mitä pystyn! Tiedän niiiini tuon tunteen. Ota lasi glögiä ja istu alas. Pyyhkeet kerkiää. Kaikki kerkiää aikanaan.

 • Moikka Kaisa! Onko tuo yläkaapin alapuolella oleva sellaista liimattavaa led-listaa? Jos on, niin miten käytännössä hoiditte johdot ja pistokkeet piiloon? Varsin mukava fiilis on kyllä tilassa! 🙂

  • Moikka! Sori mulla on jäänyt tämä sun kommentti huomaamatta! Juu taitaa olla, en muista oliko liimattavaa, mutta listaa ku listaa. 🙂 Johdot on vedetty rakennusvaiheessa seinien sisään ja muuntaja paikotettu yhteen yläkaappiin piiloon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *