Pikkusukulaiset saivat Kaisa-tädiltä tänä jouluna lahjaksi pehmoleluja. Hieman oli kunnianhimoinen projekti vasta-alkajalle, mutta oli aivan mahtavaa kutoa välillä jotakin muutakin kuin villasukkia!
Kirjailin tyttöpupun mekkoon kauden trendikkäintä neulekuviota, piparireunaa, jota on vilissyt tänä talvena melko monessa pipossa Muita Ihania -blogin Tiinan inspiroimana. Ohje kuvioon löytyy tästä ja hauskaan pipogalleriaan pääset tästä. Pojun päälle kudoin talvisen kuvioneuleen.
Sovelsin pupuihin Raverlysta löytynyttä Susan Changin ohjetta Bunny in a Blue Dress. Pientä lisähaastetta englannin kielestä, mutta selvisin. Kiitos seisoi siinä pienessä hetkessä, kun 2-vuotias kummityttöni avasi paketin ja rutisti tyttöpupua molempia poskiaan vasten. Vuotta nuorempi viilettäjä oli toistaiseksi kiinnostuneempi kaukosäätimistä, mutta tajunnee lahjan arvon joskus myöhemmin. :] <3

85 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *