Tein eiliseen kymmenen hengen pikkujoulukattaukseen muutamat nopeat ja helpot servettirenkaat. Tykkään ehkä eniten simppeleistä mokkanahkakietaisuista. Tai helmistä. Jommalla kummalla idealla voisi tehdä seuraavalla kerralla koko pöydän servetit.

Meillä ei ole edelleenkään kuin ne aikaisemmissa postauksissa vilahtaneet neljä ruokapöydän tuolia, mutta tilanne ratkaistiin muutamalla jakkaralla ja ulkoa kannetulla puutarhatuolilla. Mahduttiin tiiviisti kaikki saman pöydän ääreen. Tarjoilin alkuruuaksi kylmää avokadokeittoa valkosipuliruisleivillä ja vahingossa humpsanhtaneella tuplasuolalla. Pääruokana oli kestosuosikkia: kesäkurpitsa-kylmäsavulohipastaa Perjantaikokin ohjeen mukaan. Tai ei tuo kyllä pastaa ole nähnykkään, mutta hyvää on! Jälkkäriksi leivoin pätkismokkapaloja Belle Baien reseptillä. Ulkonäöllisesti tuotetta ei olisi tunnistanut samaksi tortuksi, mutta maku oli mahtava.

Ruuasta puheenollen, täällä odotellaan parhaillaan sunnuntaipizzoja saapuvaksi (aina pepperoni, ananas, herkkusieni + aurajuusto) Leppoisaa illanjatkoa! :]

ps. Facebookin puolelta löytyy muutama kännykällä räpsäisty kuva eiliseltä.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *