Tämmöinen lasikupuinen kirppislöytö norkoilee meidän pöydällä, odottelemassa sopivan kattopaikan löytymistä. Tähän yksilöön viittasin jo aikaisemassa lamppupostauksessa Valopallottelua. Tykkään hirveästi valaisimen muotoilusta ja värimaailmasta. Tämänkaltaisten jackpottien vuoksi jaksaa taas kahlata kirppiksiä entistä innokkaampana (jos ylipäätään mahdollista).
Käyn itse pari kolme kertaa vuodessa laittamassa aarteitani kiertoon. Perinteisesti olen varannut keväisin pöydän Valtterilta ja kesällä osallistunut Puu-Vallilan pihakirppikseen. Taas olisi Ikean kassia varastossa odottamassa, mutta ei oikein tunnu olevan mitään paikkaa tähän aikaan vuodesta auki. Kannatan markkinahenkisiä kirppiksiä, jossa myydään ja tingataan paikan päällä. Valtteri lopettaa, IFK:n halli oli täynnä… muita ideoita? Pitänee hillota tavaroita kevääseen ja varata pöytä heti ensimmäisiltä kevätkirppiksiltä.

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *