Hörpittiin eilen lapsuudenystäväni Erican kanssa glögiä meillä jouluisissa kotoisissa tunnelmissa. Oli niin mukava höpötellä pitkästä aikaa vanhan teinarikaverin kanssa. Aloitettiin hyvissä ajoin, saunottiin hartaasti ja heitettiin muutamat riimit Singstarissa. Olin ladannut pleikkariin nuoruuden siisteimmän bändin Cypress Hillin Insane in the Brainin ja voin taata, että oli kyllä järkyttävin performanssi sitten vähään aikaan.

Sain eilisten keskusteluiden ansiosta ison kipinän terveellisempiin elintapoihin, siinä herkuttelun lomassa. Melkonen tsempparimamma tullut kaveristani. Erica on itse pudottanut painoaan yli 20 kiloa vajaassa vuodessa ja varmasti motivoinut aika monta muuta samoihin talkoisiin omassa blogissaan Too big to be me. Ei voi kuin ihastella tuota asennetta ja luonteenlujuutta. Itsehän tässä odotan juuri pizza-taksia saapuvaksi –> alotan huomenna. …ei näin!

Eiliseltä löytyy iso kasa kuvia Erican blogista. Tassumiekkonen on päässyt tekemään elämänsä ensimmäisen blogivierailun. Tästä postaukseen:

Too big to be me // Tyttöjenilta

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *