Modernit kolmiot saivat väistyä kirjoilutyynyn (vai miksi näitä sanotaan?) tieltä. En ole oikein millään osannut päättää, rakastanko vai inhoanko sitä. Nyt tunne viimein roihahti ja tyyny syrjäytti graafiset serkkunsa suoraan kaapista. Jotenkin ihanan mummolamainen tunnelma. Eikä pelkästään tyynyn takia, sillä olohuoneeseen on ilmestynyt myös kirpparilta pongattu konjakin värinen rahi. Sekin aluksi mietititytti, mutta nyt kun sopiva paikka löytyi, se on melko varmasti lunastanut elinsijansa olkkarin kalusteiden joukossa. Ainakin hetkeksi. 😛

Viehättääkö mummolatunnelma teitä yhtä paljon kuin allekirjoittanutta?

18 kommenttia

 • Tyyny on ihana yksityiskohta, ja voisin kuvitella pikkuvieraiden myös tykästyvän siihen! Rahi myös hauska, tosin tuo tekonahkainen konjakki ei ehkä ihan niihin isompiin suosikkeihin kuulu 😀
  Mummolatunnelma on kivaa! Ja se on niin paljon muutakin kun pelargonit ikkunalaudalla 🙂

 • Ensimmäinen assosiaationi ei ihan mummola ollut – meillä on varmaan kaikilla omat juttumme, jotka mummolaan liitämme – mutta näyttää ihan hirmuisen hyvältä! Toi eläintyyny on mahtava, haluun… Samoin rahi on löytö, konjakinvärinen nahka toimii aina. Oon jo vuosia haaveillut sellaisesta 70-luvun sohvakalustosta, vähän laatikkomaisesta ja keinonahkaisesta, jossa kans on tuollainen neliöpaikkakuosi. Vähänkö kismittää kun sain tietää, että omassa mummolassani oli sellainen joskus ollut – ja arvatenkin päätynyt juhannuskokkoon tms. Mun ukilla oli pakkomielle polttaa kaikki tarpeeton, siinä meni leikkimökkikin taivaan tuuliin, kun lapset olivat aikuistuneet :D.

  • Niimpä! Mulla tulee jotenki joku mummolan vintti mieleen tuommosesta kirjoillusta tyynynpäällisestä. Myös konjakkikalusteet herättävät samoja viboja. Voeeee ukkeloinen!! Mitä olet mennyt tekemään! :O 😀

 • En ole mummolatunnelman ylin ystävä omassa kodissani ja toisaalta mummolatunnelmiakin on aika monenlaisia. Romanttista ruusua ja rimpsua ja sitten vaikkapa sitä 50-luvun mummolaa. 🙂 Teidän koti näyttää omista mieltymyksistäni huolimatta varsin kivalta.

  Mikä tuo puinen valotaideteos on? Se näyttäisi sopivan meillekin…

 • Eläintyynyliina on ehkä vähän överi, mutta hauskakin ja konjakkinen rahi on herkullisen näköinen! Ja mummomaiset räsymatot ne varsinkin kolahtaa. Eli kyllä viehättää mummolatyyli, mutta tietty vähän kohtuudella ja kokonaisuutta silmällä pitäen 🙂

  • Hauska nimenomaan! Moni varmasti ihmettelee, mitä olen ajatellu. 😀 Ja ku musta se on just siksi niin hieno, kun rikkoo tarpeeksi harmoniaa ja herättää mielenkiinnon. Yritän hillitä itseni. Vaaleanpunaista pitsiä vielä vähän sekaan.. aah. Tai sitten ei. 😀

 • Todella söpö tyyny! Ihanan kitsch. Mitä haittaa on pilkkeestä sisustusilmän kulmassa? 🙂

  Blogisi on varsin mainio. Hetki sitten löysin.

  Huurteisen suloista talvea sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *