Uuden kodin ehkä vähimmälle huomiolle jääneessä huoneessa on viimein tapahtunut edistysaskel. Sain piristysruiskeen hommaan Finlaysonilta, jonka makuuhuonehaaste ei olisi voinut osua parempaan saumaan. Pääsin valitsemaan yhden Finlaysonin Habitaren kuoseista ja rakentamaan sisutuksen makkariimme sen inspiroimana. Kartalla ja Keisari keikkuivat pitkään kärkisijoilla, mutta päädyin lopulta jälkimmäiseen lakanasettiin sen raikkaan värimaailman vuoksi.

Keisarin kaveriksi valitsin erilaisia mustavalkoisia kuoseja, jotka kaikessa erilaisuudessaan toimivat kivasti yhdessä. Tekstiilitöissä voi muuten sujuvasti oikoa sullomalla korin vuoreksi kankaisen kauppakassin. Vähän samantyyppistä vippaskonstia on käytetty myös seinäpussukassa. Kerron siitä lisää myöhemmässä postauksessa kuvien kera. Syytän näistä luovista ratkaisuista sen seitsemännen kerran syltännyttä ompelukonetta. Suoritin kyllä kolmannella kyseisen rakkineen ajokortin, mutta vietin loput vuodet puutöissä. Ja sen kyllä huomaa.

En halunnut sisustuksesta kokonaan mustavalkoista, joten rikoin harmonian Porvoon Uusiokeskuksesta löytyneellä pinnatuolilla, joka toimittaa minun puolellani yöpöydän virkaa. Vanha kippurainen puuhylly löytyi puolestaan sukulaisen kellarista vailla määränpäätä. Kaikenlaisia aarteita sitä ihmiset kätköissään säilövät.

Saman haasteeseen tarttuivat myös tarttuivat myös Pinjacoladan Pinja sekä Avaruusaseman Arietta ja Mikko. Ihania makkaritunnelmia molemmilla!

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *