Karhula-lasipurkki ja metalliset muotit: lahja anopilta // Koboltinsiniset kohokaskupit: Valtteri // Metallinen kakkuvuoka: Tukholman Myrorna // Keraaminen kokken grej -purkki: Tattarisuon antiikkihalli // Arabian seinälautanen: Tattarisuon antiikkihalli // Kuparinen maljakko: Puu-Vallilan pihakirppis // Kierrätetty emalipäällysteinen naulakko: Porvoon Wanha rautakauppa 

12 kommenttia

 • Makeita juttuja! 🙂 Noita naulakoita olen yrittänyt löytää, mutta vastaan on tullut ainoastaan huonokuntoisia tapauksia.. Lautanen on hieno myös! 🙂

  • Löysin pari näitä tuolta Porvoon Wanhasta rautakaupasta viime kesänä. Oli purettu jostakin vanhasta helsinkiläisestä asunnosta ja tuotu myyntiin. Pidempi versio on pyyhekoukkuna khh:ssa ja tämä lyhyempi on tarkoituksena ruuvata keittiöön.

  • Se tuo kivasti lämpöä keittiöön ja kivaa kontrastia mustaan kivitasoon. 🙂 Lastat olivatkin tämän kattauksen ainoa kierrättämätön osa.

 • Moikka Kaisa!:)

  Seurailin sun edellistä blogia ja nyt kun oon itse taas aloittanut bloggaamaan uudessa blogissa, niin piti tietysti etsiä sunkin blogi seurattavaksi! Tää onkin ihan uskomattoman hieno, ja nää kuvat on niin ihania, että oon ihan kade!♥

  -Tara
  http://taraalexandra.blogspot.com

 • Heips, huomasin sinut tuolta oman blogini seuraajista ja tulin vierailulle. Täällä näyttää hirmuisen hyvältä, pitää tulla toistekin! Hauskaa, mun äidillä on toi sama maisemalautanen enkä olisi varmaan itse osannut innostua siitä, mutta näyttääpä se kivan raikkaalta tuossa asetelmassasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *