Päivä Puu-Vallilan pihakirppiksellä johti myöhäiseen lounaaseen, ja pitkäksi venähtänyt lounas siihen, että Master Bedroom -sarjan osa kaksi on vielä puolitiessään. Täräytetään kuitenkin käyntiin samaan projektiin liittyvä arvonta, johon olen saanut  Finlaysonilta melko muikean palkinnon!

Arpakorissa on setillinen harmaan/nutrian värisiä Keisari-lakanoita ja kaksi lippua Habitareen. Kliseistä tai ei, on ihan sikamukava päästä arpomaan teille ruudun toiselle puolelle näin hauska palkinto. Kyllä tämä naputtelu ihan itsekseen olisi kohtalaisen kuivaa hommaa. Pääset mukaan kommentoimalla tähän postaukseen HEP ja jättämällä perään sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaika päättyy ensi viikon torstaina 6.9. kello 15. Julkistan voittajan vielä samana iltana ja huutelen yhteystietojen perään pikimmiten, jotta liput saadaan ajoissa matkaan. Homma vaatii siis äärimmäistä herkkyyttä. :}

Samaista kuosia oli käytetty asuntomessuilla Jämerä Loft 1:n olohuoneen seinällä. Ei ollenkaan huono idea verhota korkean huoneen yhtä seinää kokonaisuudessaan kankaalla. Pitemmittä jorinoitta: onnea matkaan, mukavaa viikonloppua ja palataan nuihin kirppislöytöihin vielä myöhemmin. Yksi niistä on postattu jo blogin Facebook-profiiliin päivemmällä.

Kuvat: Finlayson
Logo: Habitare

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

105 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *