Ei tuohon Tukholmaan voi kun rakastua kerta toisensa jälkeen. Piipahdimme viikonlopuksi moikkaamaan sukulaisia ja sunnuntaina tein ohjelmaan muutaman sisustusliikkeen mentävän aukon.

Kungsgatanilta (ja muualtakin Tukholmasta) löytyvä Granit on täynnä, no, oikeastaan tuiki tavallisia purkkeja, klipsejä, naruja ja laatikoita. Tavarat ovat esillä niin hauskasti ja kekseliäästi, että kauppaan tekee mieli jäädä fiilistelemään ostoskori kainalossa. Tee-se-itse-tyypin paraatiisiksi tätä kai voisi kutsua.

Ympäri Tukholmaa levittäytyneet Myrornat ovat todellisia kirppismyyrien superkoloja. On vaan niin maailman hekumallisinta päästä kaivelemaan vintageaarteita vieraassa maassa! Tämän jutun kuvat on nappastu Kolargatanilta Ropstenista, josta löytyy kattava valikoima kodin pientavaraa ja huonekaluja.

Omanlaisensa aarreaitta on myös Söderillä sijaitseva Grandpan kellari, josta löytyy decoltee-torsojen lisäksi muun muassa vanhoja koululaiskarttoja, karttapalloja ja konttorituoleja. Yläkerta näyttää melko tavalliselta vaate-/sisustusliikkeeltä, joten muista talsia peremmälle, jos piipahdat kulmilla. Nettisivujen kuvista päätellen Kungsholmenin liikkeestä löytyy Söderin kellaria kattavampi sisustusvalikoima. Jos et ole matkalla kumpaankaan osoitteeseen, tuotteita pääsee shoppailemaan myös virtuaalisesti Grandpan verkkokaupassa.

Jätin vielä suurimman ihastukseni kuvat seuraavaan postaukseen, jotten tuki ihmisten laajakaistoja Tukholma-yliannostuksella. Niissä otoksissa on mukana muutamat haaviin jääneet löydökset, jotka olivat puhdasta rakkautta ensisilmäyksen sadasosalla.

14 kommenttia

  • On kyllä! Olin ihan elementissäni. Tukholman kirpparitarjonta on jotakin ihan älytöntä. Pitäisi mennä pidemmäksi aikaa muutaman matkalaukun kera.

 • Kyllä näyttää viehättävältä 🙂 Ihania kuvia, ihana tunnelma 🙂 Oikein mukavan oloista 🙂

  Mukavaa alkanutta tiistaita! 🙂

  Tervetuloa blogeileen 🙂 Pian alkaa uusi arvontakin 🙂

 • Mä niin rakastan Tukholmaa… Olisi superia, jos olisi ihan oma kaupunkiopas, kuin teillä varmaan on ollut 🙂 Mentiin vuosi sitten likkakaverin kans lentsikalla (tre-sto) ja oli kyllä helkkarin kätevää! Hotla oli se Scandic Sodermalmilla ja siinä sitten kierrettiin kaks päivää kirppuja kuin sekopäät :)Viime syssynä työpaikan päivä tukholmassa -kryssning olikin sitten tuskaisempi, se päivä Tukholmassa nimittäin… Mistäköhän johtuis??
  Parin kk päästä taas uudelleen, cant wait!

  • Ei itse asiassa ollut, vaan ihan omin päin puikkelehdtittiin. 🙂 Mulla tosin oli melko selvä visio siitä, mihin ollaan menossa. 😀 Nuo Södermalmin kulmat nimenomaan ovat aivan lumoavia! Onnenpekka, kun pääset kohta koluamaan niitä.

  • Ole hyvä. 🙂 Suloisia tavaroita nimenomaan. Monissa enemmän tai vähemmän krääsäliikkeissäkin käväisin, mutta näissä oli selkeästi hauskin tunnelma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *