Vihdoinkin ensimmäisiä kuvia makuuhuoneesta! BoConceptin lipasto on koossa tammikahvoja myöten (heinäkuiseen päivitykseen tästä) ja samaisen vaatekaapin päällekin on jo ilmestynyt elämää. Korttikollaasia on jatkossa tarkoitus täydentää omilla valokuvilla. Pitäisi tehdä ryhtiliike ja tilata ihan oikeita printtikuvia pitkästä aikaa.

Sain megaboostauksen kovin aneemiseksi unohtuneen makkarimme muokkaamiseen, kun Finlayson haastoi minut vähän aikaa sitten sisustamaan makuuhuoneen heidän tekstiileillään. Ajoitus 10+. Tempaus liittyy Finlaysonin Habitaressa esiteltävään syysteemaan, jossa inspiroidaan ihmisiä ikuistamaan sisustustyylejä elämän varrelta. Kaisan makuuhuone 2012 paljastetaan perusteellisemmin seuraavassa postauksessa. 🙂 Sen verran voin raottaa, että diy-tyypeille on luvassa pari iltapuhdetta syyskuun pimeiden iltojen varalle. Niin! Ja arvontaa on tulossa myös samaan aiheeseen liittyen. En malta itsekään odottaa sen alkamista.

Huomenna aamulla treffaan ex-opiskelukaverini (nykyiset normaalikaverini) ja moikkaan anoppia ja anopin naapureita – kaikki yhdellä lätkäisyllä Vallilan pihakirppikisellä Virtaintiellä. Tulossa aika ihana lauantai kaikesta päätellen. Auf Wiedersehen!

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *