Voihan marraskuinen Turku ja #Varjoawards! Tietää olleen hauskaa, kun vielä maanantaiaamuna hykerryttää. Muistan, kun pari vuotta sitten Mamma rimpuilee Laura lähti ideoimaan tätä anarkistista blogigaalaa, jossa jokainen osallistuja kuittaa voiton omassa kategoriassaan. Idea oli alusta saakka aivan timanttinen, mutta vasta nyt pääsin todistamaan asian livenä. Voi veljet oli kyllä aivan ratkiriemukasta!

Nämä kuvat summaavat tunnelman tehokkaasti. Olisi voinut sataa räntää naamaan, mutta mitä vielä. Yöllinen Turku näytti hurmaavalta jokilaivoineen päivineen. Juhlapaikkana toimi ihastuttava Rabbit Visualsin konttori, jonka juhlailmeeseen järjestävä taho oli todella panostanut. Tuommoinen läpinäkyvä lavakin betoniporsaiden päällä! Iltaa varten rakennettu soittolista sai lopullisesti porukan aivan irti, eikä musiikki lakannut edes valojen sammuttua. Ohikulkijat saivat nauttia jouluisesta acapellasta koko matkan Turun yöhön. Mutta! Joukossa oli kolme, jotka osasivat oikeasti laulaa: Paju, Arttu ja Hanne. Eikä Riikan hihat-rumpukaan huono ollut.

Olin tuolla mukana sen verran mielissään, etten muistanut käydä kuvauttamassa hapsuhaalariani missään vaiheessa. Palkinnostanikin taitaa löytyä vain yksi selfie-kameralla räpsäisty kuvajainen. Joka tapauksessa voitin ainoana ehdokkaana kategorian ”Vuoden nuori graafikko”. KIITOS vielä kerran!

Yön ja etenkin seuraavan aamun tunnelmasta vastavasivat mamman lattialle vieri viereen asennetut siskonpedit. Käytössä olivat sängyt, sohvat, ilmapatjat, hetekat ja yksi käyttäjänsä lopullisesti hurmannut unipussi. Reissu sinetöitiin sunnuntaina Tiirikkalan brunssilla, joka naulasi Turku-ihastukseni lopullisesti.

Kiitos Laura ja koko juhlia järjestämässä ollut poppoo! Kiitos myös yhteistyökumppaneille, joiden ansiosta ilta oli yltäkylläinen. Ilmassa leijunut korianteriuhka osoittautui kuplaksi ja Roots Kitchenin vegeneesi eli vegaani majoneesi hupeni lautaselta hyvällä ruokahalulla muiden herkkujen ohella. Silti taisin ollan eniten hurmiossa Fazerin uusista banaanikarkeista ja turkkareista. Kyllä tämmöiset ilmaisen karkin bileet vaan ovat niin my cup of tea.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *