Aktivoiduin pitkästä aikaa myös blogitapahtumien suhteen ja kävin eilen moikkaamassa tuttuja Ikean kuvastolanseeraustilaisuudessa. Kaapelitehtaalle oli tuotu kolme erityylistä olohuonetta – tai #elohuone tta, kuten Ikea kuulutti. Lyhyestä virsi kaunis: tulevista mallistoista kannattaa tsekata Hayn kanssa toteutettu yhteistyömallisto Ypperlig sekä Limited Collection Eftertanke. Ensimmäinen on myynnissä noin vuoden alkaen 17.10. ja jälkimmäinen seitsemän viikkoa (tulee kauppoihin myös lokakuussa).

Näiden mallistojen lisäksi ennustan suosiota seuraaville jo saapuneille uutuksille: yläpuolella kuvassa näkyvä punottu Stockholm-pöytä, Östernäs-nahkavetimet, mustat ja kullanväriset Tillagd-aterimet sekä Stringin kanssa kilpaileva Svalnäs-säilytysjärjestelmä.

Tämän kimonoesillepanon oli rakentanut tilaisuudessa esiintynyt ruotsalainen stylisti Pella Hedeby, joka tekee Ikealle Livet Hemma -blogia.

Oletko jo iskenyt silmäsi johonkin uutuuteen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *