READING

DREAMS & THOUGHTS

DREAMS & THOUGHTS

Papu SS17 Kaisa Kartela (5 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (3 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (9 of 26)

Yhteistyössä Papu

Sain tamperelaiselta Papulta yhteydenoton heidän tämän postauksen kuvissa nähtävän Summer Night Dream -malliston tiimoilta. Jestas, miten kauniita vaatteita – mutta siitä ei nyt ollut puhe kirjoittaa, vaan sovimme yhteistyöstä teemalla unelmat ja haaveilu. No. Olen nyt tässä arkiaskareiden lomassa pohtinut kaikkea maailman nälänhädän poistamisesta keittiöremonttiin. Idealistisia, materialistisia, utopistisia – kaikenlaisia haaveita on tullut sivuttua. Jos nyt kuitenkin avaan ajatuksistani muutaman tähän postaukseen.

Papu SS17 Kaisa Kartela (10 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (16 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (17 of 26)
Papu SS17 Kaisa Kartela (8 of 26)
Papu SS17 Kaisa Kartela (25 of 26)

Aloitetaan tärkeimmästä eli tyttöjen tulevaisuudesta. Haaveenani on onnistua näiden naperoiden kasvatuksessa niin, että heistä kasvaisi empaattisia, elämäniloisia, hyvällä itsetunnolla varustettuja ja lempeästi itseensä suhtautuvia ihania naisia. Tätä tasoa tarkemmat unelmat heidän on rakennettava itse sitten vähän myöhemmin.

Papu SS17 Kaisa Kartela (22 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (24 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (23 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (26 of 26)

Lastenhoidon aikaansaama etäisyys oravanpyörään on keikauttanut muutamia menneitä ajatuksiani päälaelleen. Olen onnistunut olemaan koko työurani melkoinen suorittaja, pyrkinyt päämäärätietoisesti kohti laajempia asiakokonaisuuksia ja paksumpaa palkkapussia. Etenemisen sijaan unelmoin nykyisin työstä, jonka sisältö saa nousemaan aamulla into pinkeänä sängystä ylös. Työstä, jonka parissa ei tarvitse odottaa viikonloppuja ja lomia kuin kuuta nousevaa. Työstä, joka kysyy luovaa otetta ja ongelmanratkaisukykyä. En taida ole ainoa vanhempi, joka tässä tilanteessa pohtii ja unelmoi, mille isona oikeasti ryhtyisi.

Papu SS17 Kaisa Kartela (1 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (1 of 1)Papu SS17 Kaisa Kartela (14 of 26)

Asunnon suhteen unelmoin kokonaan uuden kodin suunnittelemisesta ja rakennuttamisesta. Tekisin siitä aivan toisenlaisen kuin missä nyt asumme. Haluaisin selvästi modernimman keittiön, vaihtaisin kylpyhuoneen laattojen ilmeen ja keittiöstä tulisi olla suuriovinen uloskäynti vehreän pihan puolelle. Nykyisen kodin viisi vuotta sitten tehdyt materiaalivalinnat ovat, no ihan ok, mutta kovin montaa niistä en kelpuuttaisi enää seuraavaan asuntoon. Valitettavasti – tai paremminkin onneksi – nykyisessä naapurustossa on sitä menneiden aikojen yhteisöllistä havinaa, josta en ole valmis luopumaan. Näin on hyvä. Jääkööt nämä unelmat ainakin toistaiseksi Pinterestin kansioon.

Ehkä suurin ja vapauttavin oivallus tämän kaiken pohdinnan keskellä oli, että suurimmat unelmani ovat toteutuneena aivan nenäni edessä. Tytöt, isimies, naapurit ja ystävät. Kaikki muu on triviaalia.

Papu SS17 Kaisa Kartela (21 of 26)Papu SS17 Kaisa Kartela (6 of 26)

Just some words of my dreams in Finnish. All clothes (except jeans and wool hat) from Papu Stories Summer Night Dream SS17 collection


Your email address will not be published. Required fields are marked *