READING

WAITING FOR OUR LITTLE ONE

WAITING FOR OUR LITTLE ONE

no-home-without-you-2016-1-of-2

Tässä kuvassa näette tulevan isosiskon. Siskon, joka on itsekin vielä niin pikkuinen, ettei hän ihan vielä ole kärryillä kaikesta tulevasta. Tässä hän suorittaa asiaankuuluvasti testi-istuntoa vanhassa pärekorissa, jonka toimenkuva muuttunee päiväpeittolaatikosta pienen pienokaisen sisaren kehdoksi. Vähän kuin äitiyspakkauksen pahvilaatikko, mutta hieman koreampi.

no-home-without-you-2016-2-of-2

Hankintoja ei ole tällä kertaa tullut tehtyä nimeksikään. Kaikki on vielä puolitoistavuotiaan jäljiltä valmiina vaippapisteestä pinnasänkyyn. Toki vähän vaatteita on tullut jemmattua, kuten kuvat myssyt, joista valkoinen on neulottu itse, harmaa aivan ihana löytö kirpputorilta ja bambi tilattu uutena. Sisarusrattaat oli ainoa isompi hankinta, joita kyllä ensin arvoin, mutta lasten pienen ikäeron vuoksi päätin niihin panostaa.

nohomewithoutyou

Kolmen kopla. Tenava nro 2 on tosin tässä vielä kovin pieni, mahakummun lakikorkeus liitelee jo vallan toisissa sfääreissä.

Living room - No home without you (9 of 10) villasukat vauvalle leikkikaari


 1. Marita

  13 October

  Paljon onnea 🙂 Sisaruksista tulee hyvät leikkikaverit kun on pieni ikäero.

  • Kaisa

   14 October

   Kiitos! 🙂 <3 Ja sitä toivotaan! 🙂

 2. Onnea! Raskausaika on niin ihanaa <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *