READING

OVERSIZED BRAID HOODIE

OVERSIZED BRAID HOODIE

vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-5-of-6-2

Yhteistyössä Vimma

Sain kuin sainkin saumurin viimein toimimaan – kiitos tuhannesti edelliseen ompelupostaukseen tulleista vinkeistä. Syyksi selvisi (kuulema) klassinen langoitusvirhe, eli langat eivät olleet napsahdukseen saakka kiristimien välissä. No ja nyt ymmärrän, miksi saumuri-ihastuksesta varoiteltiin. Olen aivan myyty. Voisin hurruuttaa vaatteita päivät pääksytysten.

vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-6-of-6-2vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-1-of-1

Yksi vastavalmistuneista syysvaatteista on tämä pitkän pussukkainen hupparitakki. Halusin mallin olevan oversize, joten muokkasin mieluisan kaavan ihan perushuppareiden mittoja apuna käyttäen. Kasvuvaraakin tuli melko passelisti, eli paitaa voi jo käyttää, mutta tämä päällä heilutaan helposti vielä ensi keväänäkin. Kangas onkin monelle tuttu: Maija Louekarin Vimmalle suunnittelama Letti. En ole aikaisemmin tunnustaunut Letti-ihmiseksi, mutta kun tämä rulla tuli sattumalta Vimman kaupalla vastaan, kääräisin sitä puoli metriä mukaani. Näin jälkikäteen ajateltuna enemmänkin olisi voinut ottaa, nimittäin en tajunnut minkä aarteen edessä olin – sen verran nopeasti kuosi oli hujahtanut käyntini jälkeen loppuun.

vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-4-of-6-2vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-2-of-6-2vimma-harmaa-letti-no-home-without-you-3-of-6-2

I finally figured it out how to use my serger and now I have hard times not sewing all the time. I just love that little machine! This oversized hoodie is one of my latest works, braid fabric from Finnish Vimma store, design by very talented Maija Louekari.


 1. Maiju

  22 September

  AIVAN IHANA! Vitsi että olet taitava!!

 2. hanne

  22 September

  No mää arvasin että jahka pääset saumurin makuun, ei loppua näy! 🙂 Ihana vaate jälleen! 🙂

  • Kaisa

   23 September

   Kiitos! Ja niinhän siinä sitten kävi. 😀

 3. Piia

  26 September

  Voi mahdoton kun tuli hieno! Toi letti vaan toimii kyllä ihan missä vaan ja erityisesti kun vielä malli on noin söpönen! <3
  Mulla ei oo saumuria ja oon yrittänyt koneen jousto-ompeleella selvitä, mutta kyllä nuo lasten ompelut varmaan saumurilla siistimmin sujuisi tai jos edes sen ompelukoneen öljyäisi…

  • Kaisa

   28 September

   Kiitos Piia! 🙂 Sillä minäki pitkään sitkuutin, mutta voi että tuolla tulla tupsahtaa nopeasti vaikkapa leggarit resoreineen. Suositteluni. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *