DINING TABLE FOR SALE

saarnipoyta-2-of-9saarnipoyta-8-of-9

Tulin vinkkaamaan juuri lataamastani myynti-ilmoituksesta, joka löytyy Facebook-ryhmästä nimeltään Moderni ja skandinaavinen sisustus.

saarnipoyta-5-of-9saarnipoyta-4-of-9saarnipoyta-9-of-9

It is time to find a new owner to this beautiful wooden table. I’m selling this on a Finnish Facebook group called Moderni ja skandinaavinen sisustus.


 1. Marie

  28 September

  Vau mikä pöytä! Ihastuin heti. En pysty osallistumaan huutokauppaan koska asun ihan eri puolella Suomea, mutta saisinko kysyä pari asiaa. Selasin blogiasi taakse päin ja löysin aiemman tekstin Hakolan Woody-pöydästä. Se nyt on tämä sama pöytä, eikö? Mutta oletteko itse vaihtaneet Hayn pukkijalat pöytään? Entä käsitelleet pintaa jotenkin? Valkoinen vaha tms? Näissä uusissa kuvissa pinta näyttää vaaleammalta kuin tuossa vanhemman postauksen kuvassa.
  Olisipa ihana jos ehtisit vastailla, meillä on uuden ison ruokapöydän tarve ja tämä on kyllä kaunis. En ole oikein tiennyt millaista haluaisin/haluaisimme, mutta tämä olisi aikalailla sitä. Löysin blogisi sattumalta hetki sitten ja odottelen, että ehtisin selailla sitä enemmänkin, näyttää niin kauniille. Kiitos inspiraatiosta!
  Marie

  • Kaisa

   29 September

   Moikka Marie! Kiitos! Kyseessä ei ole sama pöytä, eli ihan oikein olet katsonut, että pinta vaikuttaa vaaleammalta. Woody on selvästi tätä myynnissä olevaa lämpimämpi ja puunvärisempi sävyltään. Kiitos kauniista sanoista, lämmittää mieltä. <3 Ja tsemppiä pöydän metsästykseen!

 2. Marie

  29 September

  Ok, kiitos paljon vastauksesta 🙂
  Saanko vielä kysyä oletteko tämän pöydän tehneet itse kokonaan/osittain, vai saako tällaisia valmiina jostakin? Terkuin edelleen ihastunut Marie joka alkanut miettiä onnistuisiko huutokauppaan osallistuminen sittenkin jotenkin 😀

  • Kaisa

   29 September

   No saa toki! 🙂 Tämä on siis teetetty puusepällä ja jalat on ostettu + sen jälkeen maalattu itse. Ja hei hienoa, jos pystyt osallistumaan. 🙂

 3. A really nice Dining table, the texture of the Wood is very interesting, and fits perfect with the furniture!
  A wonderful blog, Kind regards, Kathi

Your email address will not be published. Required fields are marked *