Raparpekoni - rhubarbacon - Kaisa Kartela (4 of 5)Raparpekoni - rhubarbacon - Kaisa Kartela (3 of 5)

No nyt on jännä! Pääsin käärimään ja ikuistamaan pekonipäällysteistä raparperia eli raparpekonia, joka on väläytellyt viime päivinä somessa lähes avocadopastamaisia piirteitä. Joko tämä ristiriitaisuus on tullut teillä vastaan? Onko joku jo kokeillut?

Raparpekoni - rhubarbacon - Kaisa Kartela (1 of 5)Raparpekoni - rhubarbacon - Kaisa Kartela (1 of 1)

Raparpekonit on helppo valmistaa – raparperit kuoritaan, pyöritellään sokerissa ja kääritään pekoniin. Makupariksi passaava tulinen jugurttidippi ei ole juuri sen haastavampi. Resepti löytyy kokonaisuudessaan K-ruoka.fi:stä ja villityksen kantaisien Youtube-kanavalta Kaks Kokkii.

Raparpekoni - rhubarbacon - Kaisa Kartela (5 of 5)

Thanks to @KaksKokkii, we have a new social media phenomenom in Finland called rhubarbacon – candied rhubarb wrapped in bacon with spicy yogurt dip sauce. The recipe can be found here (in Finnish though).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *