pikkumies 2

Voi mitkä valokuvaukset takana! Viipotin ystävilleni vain pari päivää heidän sairaalasta kotiutumisensä jälkeen ja kyhäsin olohuoneen nurkkaan pienen kotistudion. Siinä sai olla kameran kanssa kieli keskellä suuta, kun viikon vanha malli heräsin makoisilta päiväuniltaan ja aseteltiin taljalle.

pikkumies 7pikkumies 5

Mitä suloisia holtittomia ilmeitä ja tissitaukoja toisen perään. Vasta jälkikäteen kuulin aiheeseen perehtyneeltä ystävältä, että näin pienet kuvataan yleensä nukkuessaan. Koin suuren ahaa-elämyksen, sillä oli tosiaan jonkun verran haastetta saada tämän pienen ihmisen sinne tänne hapuileva katse kapturoitua kameran rullalle. Mutta onnistuimme kuitenkin hienosti, äidin kanssa hyvässä helistinyhteistyössä.

pikkumies 8pikkumies 1pikkumies 4pikkumies 6

I built a small home studio and had the chance to photograph my friend’s newborn baby boy. He is super cute!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *