READING

CLOSING SALE – ALL PRINTS -50%

CLOSING SALE – ALL PRINTS -50%

kaunis decoration prints

Käynnistin pienehköllä haikeudella verkkokauppani Kaunis Decorationin loppuunmyynnin. Ai että sitä tarmoa, millä se aikoinaan pystytettiin. Tai sitä paloa ja intoa, mikä printtien ja koko verkkokaupan suunnittelua kohtaan liehahti. Olipahan vaan hirveän hyvä oppitunti – tai jakso paremminkin. Tilausten käsittely ja postittaminen sekä sähköposteihin vastailu on aivan oma hommansa. Varsinainen työ vasta alkoi, kun prosessin luova osuus oli ohi. Erikoisuutena mainittakoot, että en saanut koko aikana yhtään reklamaatiota enkä nihkeää asiakaspostia. Printtejä postitin selvästi eniten Suomeen, mutta myös silloin tällöin muualle Eurooppaan ja pari kertaa aina Jenkkeihin saakka.

Viimeisen vuoden ajan tarmoni on ollut kuitenkin aivan toisaalla. Graafisen suunnittelun ponnistelut ovat kohdistuneet aloittamani koulun kotitehtäviin ja mitä mielenkiintoisempiin asiakastöihin. Joukossa on ollut hääkutsuja, logoja, visuaalisia identiteettejä, verkkosivuja, blogeja, julisteita. Kauppa on jäänyt näin ollen junnaamaan paikalleen ja vaille uusia tuotoksia. Oli siis aika päättää sen tarina tähän.

Tuotteita on varastossa vielä kosolti ja niistä kaikista lähtee hinnasta puolet pois koodilla CLOSINGSALE (lisätään aivan vihoviimeisessä vaiheessa). Yllä esimerkkejä kaupan valikoimasta. Adios siis näissä merkeissä ja kiitos kaikista menneistä tilauksista ja asiakaspalautteista!

closingsale

It is time to move forward and close some doors! Get -50% off with the code CLOSINGSALE from my store. There’s still plenty of stock left.


 1. Jasmiina K

  25 April

  JEE, oon kauan aikonut tuon kettuperheen tilata ja nyt vihdoin sain aikaiseksi, onneksi, ettei olis ollu kohta liian myöhäistä!

  Varmasti haikea hetki, mutta uudet haasteet oottaa sua! 🙂

  • Kaisa

   25 April

   No hyvä, että ennätit! 🙂 On tässä yllättäen vähän haikea olo jopa tilausten pakkailusta, vaikka se ei sitä ihan lempipuuhaa ollutkaan. 😀 Ja juuri näin, aika aikaansa kutakin ja uutta kohti!

 2. Veera

  25 April

  Äh voi ei, vasta nyt heräsin tarpeeseen saada kettupari ja kaikki ovat menneet. Silti, ihanaa muuta elämää sinulle! 🙂

  • Kaisa

   26 April

   No voi hitsi! Ne taisivatkin loppua ensimmäisten joukossa, mutta kiitos. <3

 3. Tiina

  26 April

  Voi harmi, uutuusprinttejä on täällä odotettu! Kaikkea hyvää uusiin mahdollisuuksiin! 🙂

 4. Onneksi nykyiset puuhastelusi silti tuntuvat niin mieluisilta, että vaikka hieman haikein mielin luovutkin nettikaupastasi, tuo tuleva mukanaan jotain vieläkin parempaa 🙂

  • Kaisa

   28 April

   No niin just! <3 Siihen itekin uskon! Ihanasti sanottu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *