No-home-without-you-Papu-Design-SS16-5-of-42-1 copyNo home without you - Papu Design SS16 (4 of 42)

Yhteistyössä Papu

Meillä on kasvettu jo ison tytön ikään, sillä pääsimme mukaan lasten Papu-bailuihin. Ei mitään vauvahommia enää. Mitä nyt vähän huuli pyöreänä ihmeteltiin isojen peuhua ja naurun räkätystä – tai ihaillen seurailtiin, miten patjoista rakentui koukuttava pomppuliukumäki ja kerrossängystä riehuleikkien toimiva tukikohta.

No home without you - Papu Design SS16 (8 of 42)No home without you - Papu Design SS16 (11 of 15)No home without you - Papu Design SS16 (6 of 42)No home without you - Papu Design SS16 (8 of 15) copyNo home without you - Papu Design SS16 (14 of 42)

Rakensimme juhlakattauksen porukalla Muita Ihanian Tiinan Ja Pinjacolada-Pinjan kanssa (ollaan muuten kaikki kolme Oulusta kotoisin, vaikkakin tutustuttu vasta bloggaamisen kautta). Haimme inspiraation koristuksiin Papun kevään uutuuskuoseista, jotka ovat syntyneet yhteisen ystävämme Hanna-Riikka Heikkilän nakkeja suoltavasta kynästä. Turkoosia, ruutukuosia, pillejä, poppareita. Ja tietty nakkimakkaroita, jotka unohdimme jääkaappiin ja söimme kylmiltään juhlahumun laannuttua. Tavallaan sopii ihan oivasti Papun tunnelmaan tuokin ratkaisu.

Sillä välin kun +1-veet rohmusivat pöydästä popcorn-kakkua ja muita herkkuja, meidän lähestaapero keräsi lattialta kirsikkatomaatteja ja kokoontui itsekseen maistelemaan niitä viereisen pikkupöydän alle. Sulan näihin elämän ensimmäisiin oikeasti vähän osallistuviin juhlakokemuksiin.

No home without you - Papu Design SS16 (33 of 42)No home without you - Papu Design SS16 (36 of 42) No home without you - Papu Design SS16 (37_1 of 42)koonti papu ss16 copyNo home without you - Papu Design SS16 (1 of 15)

Tässä seurataan silmä kovana porukan vanhimman edesottamuksia jalkojensa kanssa. Esimerkin voimaa ei voi väheksyä, nimittäin tuona samaisena iltana meillä haparoitiin ensiaskeleet ilman taaperokärryn turvallista tukea.

No home without you - Papu Design SS16 (15 of 42) No home without you - Papu Design SS16 (28 of 42)No home without you - Papu Design SS16 (5 of 15)No home without you - Papu Design SS16 (41 of 42)No home without you - Papu Design SS16 (12 of 42)

Meidän päällä näkyvät Papun SS16 Where’s My Treasure? -nimeä kantavan kevätmalliston vaatteet tulevat myyntiin viikon päästä perjantaina 11.3. kello 10. Me tytöt pukeuduttiin tällä kertaa ruutuun, mutta kylläpä jäivät popcornit (ja vähän nakitkin) kummittelemaan mieleen. Mitäs tunteita herättää tämänkaltainen leikkisä mallisto?

No home without you - Papu Design SS16 (32 of 42)No home without you - Papu Design SS16 (34 of 42)No home without you - Papu Design SS16 (21 of 42)

We participated in kid’s Papu party a few days ago. I can’t believe my baby has grown so big she can be part of the party crew, like any other kid (well, almost). We built a festive table setting together with Muita Ihania blogger Tiina And Pinja from Pinjacolada. We were inspired by Papu’s new spring collection which is designed by our mutual friend and talented sausage lover Hanna-Riikka Heikkilä. Turquoise, stripes, straws, popcorn. And of course, sausages which were forgotten in the refrigerator and eaten after the party. In a sense, this quite fits the mood of Papu.

The new Papu SS16 spring collection Where’s My Treasure? will be dropped after a week, on Friday 11th of March 10am. What do you think of this playful style?

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *