naikkari (2 of 2)

Sattuikin tämän talven kaunein päivä viime perjantaille. Päätimme edetä impulsiivisesti, aivan kuten niin monessa muussakin asiassa meidän kohdallamme. Varattiin aika ja karattiin naikkariin. Laitoin päälleni mekon, johon tuleva aviomieheni oli aikoinaan iskenyt silmänsä – stalkkeroidessaan Instagram-feediäni ennen kuin oltiin tavattu. Kohtalon läninki. Otsalaite syntyi juuri ennen lähtölaskentaa jouluaskartelun ylijäämäkukkasista. Paperihärpäkkeellä oli iso vaikutus tunnelmaan – tuli ihan morsianolo keskellä tammikuun arkisia pakkasia. Päivä oli omistettu kaikille lempiasioillemme: sushille, cappucinolle, vuohenjuustosalaatille, shampanjalle. Lällyjen höpöttelylle. Menneiden muistelulle ja tulevan odotukselle. Päällimmäisenä tunteena onni siitä, että on löytänyt rinnalleen kumppanin, kenen kanssa haluaa hapuilla tätä matkaa eteenpäin ja ketä arvostaa niin monessa mielessä ihan hirveästi. Vielä kun muistaisi, miten puhelimeen pitää nykyisin vastata. Rakkain terveisin Kaisa Kartela (ent. Palomäki)

naikkari (1 of 2)

We got married last Friday, just the two of us, without telling anybody. It was a perfect sunny winter friday, doing all the things we love. Dearest regards, Kaisa Kartela (née Palomäki)

42 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *