READING

CONCRETE BUT COSY – MUSTA OVI HOME TOUR

CONCRETE BUT COSY – MUSTA OVI HOME TOUR

Friend's beautiful home - No Home Without You blog (1 of 23)

Käväisimme muutama päivä takaperin koko perheen kera visitillä Mustan oven takana. Heille on saapunut pieni koiranpentu, kultainennoutaja Viljami, joka houkutteli ryntäämään kylään välipäivien aikana. Sillä välin kun isäntäväki paisutteli blinipannukakkutaikinaa (toimimme uuden vuoden menun koemaistajina), kipitin ympäri huushollia ja napsin kuvia minkä kerkesin. Ottakaa hyvä asento ja nauttikaa kierroksesta. Aa niin! Ja postauksen lopussa vilahtava kultsu on Viljamin isoveli, ettette ihmettele.

Friend's beautiful home - No Home Without You blog (2 of 3)Friends-beautiful-home-No-Home-Without-You-blog-11-of-23

Tämän kodin pohjaratkaisu on asukeiden itsensä suunnittelema. Eniten ihastelin makuuhuoneen taakse sijoitettua pesukonepistettä, joka on hoksattu laittaa aivan vaatekaappien viereen. *Kirjataan tulevaisuuden haavekodin kriteereihen.* Pyykkien roudaaminen nolla. Alakerran betoniseinä on tilattu elementtinä paikalle ja modernit puuverhoillut saunatilat sijaitsevat viereisessä rakennuksessa. Kunnianhimoa ei tässä rakennusprojektissa ole ainakaan puuttunut. Joulukuusen loiste, takka ja kynttilöiden kajo toivat kaunista kontrastia betoniseen yleisfiilikseen – tunnelma oli suoraan sanottuna lämpimämpi, kuin olin osannut aiemmin näkemieni kuvien perusteella odotella. Silti meidän haitulapäällä kesti hetken lämmetä, kunnes mentiin kontaten kovaa vauhtia pitkin betonia.

Friend's beautiful home - No Home Without You blog (3 of 3)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (15 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (3 of 23)

Kuvassa heiluva Marja on hurjan lahjakas stailaaja/valokuvaaja/AD/visuaalinen monilahjakkuus, johon olen tutustunut lähemmin tänä syksynä graafisen suunnittelun opintojen parissa. Hänen käsistään ei tunnu lipsuvan puolihuolimatonta jälkeä eetteriin laisinkaan. Tästä todisteena hänen tyylikäs bloginsa Musta ovi, jota kannattaa käydä kurkkaamassa, jos ei ole jo ennestään tuttu.

Friend's beautiful home - No Home Without You blog (4 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (17 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (23 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (19 of 23)Friends-beautiful-home-No-Home-Without-You-blog-6-of-23Friend's beautiful home - No Home Without You blog (1 of 1)-4
Friend's beautiful home - No Home Without You blog (1 of 1)-6Friend's beautiful home - No Home Without You blog (9 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (20 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (21 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (18 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (22 of 23)Friends-beautiful-home-No-Home-Without-You-blog-5-of-23Friend's beautiful home - No Home Without You blog (10 of 23)Friend's beautiful home - No Home Without You blog (14 of 23)

We visited this beautiful home of my friend Marja just before New Year’s eve. If you haven’t yet visited her beautiful blog Musta ovi go and check it out here.


 1. Tuo koti! ♥ Marjalla todellakin on silmää. Kauniita kuvia.

 2. HANNA

  4 January

  No nyt on kyllä.. Tässähän vois melkeen vetää itkupotkuraivarit että miks me asutaan vuokralla typerässä kerrostalokämpässä ja että haluan nyt heti ihan oman talon. 😀

 3. Heli

  4 January

  Ihana kodikas koti! Haluaisin tietää mistä mallistosta nuo kylppärin “seinähanat” ovat?

 4. Marita

  4 January

  Tyylikästä. Mutta rehellisyyden nimissä, teillä on kyllä kodikkaampi ja viihtyisämpi koti 😉

 5. Lyde

  4 January

  Olen ihaillut Marjan kodin rakentumista jo pitkään, ja tykkään tosi paljon heidän talostaan ja tyylistään! Nämä oli kivan erilaiset ja lämpöiset kuvat tuosta samasta talosta 🙂

 6. by kaisla

  12 January

  Voi mitä kuvia! Aivan ihania! Olet todella onnistunut kuvauksissa tässäkin ihanassa kodissa! Kiitos näistä

  • Kaisa

   15 January

   Kiitos! 🙂 Mukava kuulla, lämmittää mieltä. <3

 7. Olen alusta asti seurannus Musta oven blogia ja ilokseen hän on taas palannut 🙂 Ihania kuvia olet ottanut ja heillä on kyllä kaunis koti, ihania persoonnallisia ratkaisuja ja ihana värimaailma. Talokuumehan näistä ihanista uusista taloista aina nousee :).

  • Kaisa

   15 January

   Kyllä, samaa mieltä! Todella poikkeuksellisia ratkaisuita ja niin seesteinen värimaailma. <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *