READING

DOOR 5: FINNISH-STYLE CHRISTMAS TAPAS

DOOR 5: FINNISH-STYLE CHRISTMAS TAPAS

Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (5 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (8 of 12)-2

Kalenterin viidennen luukun takaa paljastuu pieniä jouluisia syöpöteltäviä. Pääsin valokuvaajan etuoikeudella maistelemaan näitä kaikkia ja sokerihiirenä täytyy liputella yllä näkyvän marjaisan fudgen puolesta. Aivan uskomattoman hyvää! Kyseessä on Hyvää Suomesta -merkin pikkujouluiset sapakset, eli tapakset suomalaiseen tapaan, joiden kanssa pääsin leikkimään tovi sitten. Reseptit löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (4 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (3 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (9 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (2 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (11 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (12 of 12)-2

I got a chance to style, taste and photograph these Finnish-style Christmas tapas a while ago. That fudge was just incredibly good! Recipes are available on Produce of Finland label’s site here (unfortunately only in Finnish but I believe Google translate does the trick).


 1. Mirella

  5 December

  Oi oi mitä taivaallisen ihania herkkukuvia … nam nam.

  • Mirella

   5 December

   Plus *kuola valuu hymiöitä* … =D

  • Kaisa

   17 December

   Kiitos

 2. Minna

  6 December

  Ihania kuvia! Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle.

  • Kaisa

   17 December

   Lämmintä joulun odotusta myös sinne. ❤️

 3. Huhuh, miten herkulliselta näyttää. 😛

  • Kaisa

   17 December

   …ja maistui myös! Kiitos!

Your email address will not be published. Required fields are marked *