Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (5 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (8 of 12)-2

Kalenterin viidennen luukun takaa paljastuu pieniä jouluisia syöpöteltäviä. Pääsin valokuvaajan etuoikeudella maistelemaan näitä kaikkia ja sokerihiirenä täytyy liputella yllä näkyvän marjaisan fudgen puolesta. Aivan uskomattoman hyvää! Kyseessä on Hyvää Suomesta -merkin pikkujouluiset sapakset, eli tapakset suomalaiseen tapaan, joiden kanssa pääsin leikkimään tovi sitten. Reseptit löytyvät kokonaisuudessaan täältä.

Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (4 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (3 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (9 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (2 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (11 of 12)-2Finnish style Christmas tapas No Home Without You blog (12 of 12)-2

I got a chance to style, taste and photograph these Finnish-style Christmas tapas a while ago. That fudge was just incredibly good! Recipes are available on Produce of Finland label’s site here (unfortunately only in Finnish but I believe Google translate does the trick).

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *