DOOR 4: RECYCLED GIFT WRAPPING

Recycled Christmas gift wrapping (6 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (6 of 6)Recycled Christmas gift wrapping (9 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (1 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (5 of 10)

Lahjapaketointiluukku täytyi sijoittaa kalenterin alkupuolelle, jotta tämän vinkin ehtii hyödyntää täysimittaisesti. Ideana on haalia postilaatikon antimista (tai kaupungilla vastaantulevista lehdyköistä) kauneimmat lahjojen kääreeksi. Keräykseen kun menevät kuitenkin heti aattoillan repimisen jälkeen. Hienoimmat saa mielestäni mattapintaisesta sanomalehtityyppisestä materiaalista, joita olen itse jemmannut mm. Marimekon mainoksista, Vepsäläisen kuvastosta ja Kotoliving-lehdestä. Tuo pläräily on aika hauskaa puuhaa – miettiä, mistä kaikista kuvamaailmoista paketteja voi vääntää.

Recycled Christmas gift wrapping (2 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (4 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (3 of 10)Recycled Christmas gift wrapping (4 of 6)Recycled gift wrapping (1 of 1)Recycled Christmas gift wrapping (7 of 10)

4th door includes some recycled gift wrapping. The idea is to collect beautiful ads, flyers and magazines and use them as gift wrapping paper. I’ve used pages from Kotoliving magazine and from Marimekko and Vepsäläinen ads. The mat surface looks best for my eye. This kind of Christmas browsing is fun!


 1. Anniina

  4 December

  Pakko kyllä sanoa, että tämä on paras paketointi-idea pitkään aikaan! Sanomalehdet yms ovat jo vähän so last season eikä ole minullekaan paketoinnin rakastajana tullut mieleen tämä mahtava idea! Siispä kiitos paljon Kaisa ja lämpöistä joulunodotusta yhdeltä vakkarilukijaltasi jo vuosien ajan 🙂

  • Kaisa

   17 December

   ❤️ Ihanaa kun jätit kommentin! Samoin sinne lämmintä joulun aikaa.

 2. No onpa mainio idea! 🙂

 3. Johanna

  4 December

  Tosi hienoja!

 4. June

  4 December

  Ihania paketteja! Tämä vinkki menee ehdottomasti käyttöön, vaikka kierrätysmateriaaleja olen toki käyttänyt paketoinnissa jo ikuisuuden. Mutta jostain syystä päädyn aina yksivärisiin papereihin tai printteihin – noi valokuvathan toimii kans tosi hyvin.. 🙂

  • Kaisa

   17 December

   Niin toimii ja tulee kiva tunnelma.

 5. HANNA

  4 December

  Hyvä kierrätysidea! Upea toi maisemapaketti.

  • Kaisa

   17 December

   Kiitos! Ne oliki ehkä omatkin suosikit näistä.

 6. Minna

  7 December

  Tosi kivoja paketteja! Mä olen hyödyntänyt joskus myös Gudrun Sjödenin mainoksia materiaalina jos jonkinmoiseen.

  • Kaisa

   17 December

   Uus tuttavuus mulle, pitääpä tsekata!

Your email address will not be published. Required fields are marked *