DOOR 21: HOMEMADE TOFFEE TREATS

Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (1 of 1)-2Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (1 of 8)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (2 of 8)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (7 of 8)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (3 of 8)

Ryhdyin innoissani tekemään aikaisemmin kalenterissa vinkkaamaani karpalo-fudgea, jota olin päässyt maistamaan reseptin laatineen kotitalousopettajan valmistamana. Ensimmäisestä omasta erästä tuli aavistuksen palaneelle maistuvaa krokanttia ja toinenkin erä jäi selvästi toffeemaisemmaksi kuin yritys oli, mutta maku on jälleen todella koukuttava. Uuden pehmoisen koostumuksen vuoksi näitä olisi ollut vaikea laittaa fudgemaisesti esille, joten kääräisin ne karkkipapereihin, brändäsin salakavalasti toffeeksi ja pussitin pieniksi joulumuistamisiksi.

Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (3 of 3)Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (1 of 1)-3Homemade candy toffee treats - No Home Without You blog (2 of 3)

I tried to make these cranberry fudge pieces I told you in one of the earlier doors but I ended up with a soft toffee bar. It would have been difficult to serve this like fudge so I wrapped the pieces in paper and made these small candy bags.


 1. MINNNA

  21 December

  Ihanan näköisiä!! Mitä tuo käyttämäsi käärepaperi oli? Kääritkö ne ensin voipaperiin ja sen päälle kuviollisen paperin?

  • Kaisa

   21 December

   Kiitos. 🙂 Just noin, elikä eka ihan itse asiassa leivinpaperiin, jotta rasva ei puske läpi ja sen jälkeen silkkipaperiin.

 2. Huh sua brändääjää ja stailaajaa. Tulipa hienoja! Hyvää joulua!

  • Kaisa

   23 December

   Hahah kiitos Silja. <3 Samoin sinne teille!

 3. Aiki

  11 March

  They look so delicious and good! I love the idea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *