DOOR 16: DIY KITCHEN TOWEL HANGER

DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (3 of 3)

Tämänpäiväisestä luukusta paljastuu simppeli, mutta melkoisen hyödyllinen keittiöpyyheteline. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ohje kuuluu seuraavasti: naputtele nahkanauha niitillä puuympypyrään ja ripusta koukulla kuivaustelineeseen. Nyt ei tarvitse joka kerta turvautua keittiöpaperiin tai vieraiden kysellä, mihin pyyhkeeseen saikaan kuivata kädet. Sijannista plussaa.

DIY kitchen towel hanger No home without you blog (1 of 1)DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (2 of 3)DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (1 of 1)DIY kitchen towel hanger - No Home Without You blog (1 of 3)

This is a very simple DIY: just tack the leather band with a rivet to a wooden frame and hang the whole thing to your drying rack. I’ve heard the drying racks are something very Finnish so if you don’t happen to have one, you can always hang this DIY to your kitchen wall.


 1. hysse

  16 December

  Tätä juuri tarvitsen! Mistä sait tuon puupyörylän?

 2. Ouna

  16 December

  Mistä noita niittejä löytyy ja miten ne toimivat?? 🙂

  • Kaisa

   17 December

   Ovat Prymin nahkaniittejä ja paketissa tulee kaikki tarpeellinen vasaraa lukuunottamatta. Ensin tehdään reiät nahkaan ja sitten naputellaan vasaralla niitti kiinni. Tosi simppeli ja paketissa tosiaan on selkeät ohjeet. Itse olen ostanut Prymin tuotteita askartelutarvikeliikkeistä ja Kärkkäisen verkkokaupasta (siellä hyvät hinnat).

 3. hanne

  16 December

  Mä taas sitten kyselen nahan perään, mistä se on peräisin, vai onko kierrätysmatskua? 🙂

  • Kaisa

   17 December

   Ei oo, mutta vois hyvin olla! Ohut vyö kävisi oikein oivasti tähän tarkoitukseen. Tämä löytyi Sinellistä.

 4. Maiju

  17 December

  Niin kiva!! Ja tiedustelisin myös materiaalien alkuperän perään josko innostuisin myös askartelemaan:)

  • Kaisa

   17 December

   Vastaukset löytyvät kolmesta edellisestä kommentista.

 5. Marie

  17 December

  Siis juurikin tuollaista olen ollut vailla! Kiitti vinkistä!

Your email address will not be published. Required fields are marked *