Marimekko

Hyvänä aasinsiltana tuosta edellisestä postauksesta vielä hieman lisää Marimekkoa. Kävin viime viikolla tutustumassa merkin ensi kevään ja kesän kodin uutuustuotteisiin ja sieltä mieleeni jäivät nämä kuvien maljakot – kirkkaana, valkoisena ja hentona vaaleanpunaisena.

marimekko lasinen vaasi no home without you blogi002_88531Marimekko ss16 No home without you blog  (7 of 10)Marimekko ss16 No home without you blog  (8 of 10)

Tilaisuus oli järjestetty aivan todella upeassa helsinkiläisasunnossa, joka oli rakennettu vanhan virvoitusjuomatehtaan tiloihin. Megakorkeat huoneet, järjettömän sievät ikkunasyvennökset ja sopivasti teollista loft-henkeä. Koti on kuuleman mukaan myynnissä, tosin melko tähtitieteelliseen hintaan.

Marimekko ss16 No home without you blog  (5 of 10)

Uusi raitamaailma on aivan raikas ilmestys, mutta tuo omaan mieleeni hieman liiaksi seiloria. En tiedä mistä tämä veneilymaailmaan viittaavien kuosien välttely on saanut alkunsa! Sujahtaa ehkä liian lähelle tähtiä ja muita luksus-merkeille tyypillisiä ikoneita. Vaikka toisaalta tämänkin liinan ilme on enemmin talonpoikainen. Tiedä häntä.

Marimekko ss16 No home without you blog  (9 of 10)

Rohkean ja ronskin väriset makuuhuoneen kuosit näyttivät herkullisilta, vaikken niitä tänne meidän värimaailmoihin osaakkaan suoraan kuvitella. Paitsi ehkä näitä kahta alla olevaa:

Marimekko ss16 No home without you blog  (2 of 6)Marimekko ss16 No home without you blog  (1 of 6)

Ja ai että, myrkynvihreä-vaaleanpunainen unikko. Herättää ristiriitaisia tunteita tämä. Roihahtaako epäilevä ohuehko kiinnostus rakkaudeksi vaiko ei? Miten muuten siellä unikon laita, joko kuvio on ajanut tiensä takaisin kotiinne sitten 90-luvun traumojen?

001_88529Marimekko

My Marimekko ss16 home collection favorites – glass vases in three sizes and bold flower patterns. And how about that apartment! I’m in love.

Kuvat: Lainattu luvan kera Marimekolta
Photos: Marimekko

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *