READING

EXCEPTIONALLY EXCITING MAIL

EXCEPTIONALLY EXCITING MAIL

house and home cover + indiedays blog awards 2015 (7 of 8)house and home cover + indiedays blog awards 2015 (3 of 8)house and home cover + indiedays blog awards 2015 (4 of 8)house and home cover (1 of 8)

Postilaatikosta löytyi tällä erää poikkeuksellisen jännää luettavaa. Tassumies teki nimittäin debyyttinsä irlantaisissa sisustuspiireissa olohuoneen sohvalla, House and Home -lehden kannessa. Meidän olkkarihan se siinä, edustamassa aitoja koteja, joita lehden sivuilla esitellään. Tosin meiltä ei numerossa ole kansikuvaa enempää tarinaa.

house and home cover + indiedays blog awards 2015 (6 of 8)house and home cover + indiedays blog awards 2015 (8 of 8)

Postissa kopsahti niin ikään Indiedaysin blogigaalan palkintokyltti, johon oli korjauskierroksen aikana saatu oikeat tekstitykset. En ole sen vuoksi aikasemmin tohtinut tästä täällä blogin puolella huudella. Mutta voi pyhä jysäys, menin ihan tolaltani tuolla gaalassa, kun oma blogi kuulutettiin voittajaksi. Kaikeksi onneksi ei tarvinut antaa julkisia kommentteja mihinkään suuntaan. Ja näin jälkikäteen pureksittuna – olen saanut tästä tunnustuksesta aivan kamalan paljon inspiraatiota! Joulukuuksi on suunnitelmissa melkoista DIY-tykitystä postausten muodossa. Ja hei, ihan mahtavasti ootte lähteneet tee-se-itse-linkkibileisiin mukaan! Todella hienoja väkerryksiä, joista muutamaan olen hurmaantunut aivan täysillä.

house and home cover + indiedays blog awards 2015 (2 of 8)

Our mailbox contained an exceptionally exciting mail. Mr. Paw made his debut in Irish interior field on our living room couch, on the cover of House and Home magazine. There was also a brand new Indiedays Blog Awards sign. I was shocked when my blog was announced as the winner of Living Space category. Thank God I didn’t need to give any public comments. This recognition has given me an awful lot of inspiration so be prepared for A LOT of DIY posts next month.


 1. Mirella

  19 November

  WAU 😉 Huge congrats Kaisa.
  Your home in Irelands best selling interiors magazine.
  And best place of course, cover page.
  This is so awesome and you are so exceptional person. =D
  Terkkuja Kuopiosta.

  • Kaisa

   22 November

   Kiitos! <3 🙂 Ja terkkuja takaisin! Sulla taitaa olla joku irkkukytkös?

   • Mirella

    22 November

    Ei sen ihmeempiä kytköksiä ole sinne saarivaltioon. =)
    Ajattelin vain tässä englannin kielisessä kommentissa sun uutta sisustuslehtialuevaltausta ulkomailla ja että kyllä varmaan tätä sun postausta luetaan myös siellä Irlannissa asti. <3

 2. hheidi

  19 November

  Meni kyllä just oikeaan osoitteeseen!:) Ihailen kuinka luova, kekseliäs ja aikaansaava ihminen olet.

  • Kaisa

   22 November

   Voi kiitos Heidi. <3 <3 <3 Kauniita sanoja.

 3. Kiki

  19 November

  Wau, upeaa! Paljon onnea noiden molempien juttujen vuoksi!

  PS: Olin jo laittamassa jotain linkkibileisiin, mutten osannut valita, mitä laitan, kun noita jouluaskarteluja on itsekin tullut väkerrettyä joka vuosi.

  • Kaisa

   22 November

   Kiitos Kiki! 🙂 Laita laita laita! Vaikka useampi! Haluan nähdä, mitkä valitset.

   • Kiki

    3 December

    No kuule, noudatin neuvoasi ehkä liiankin innokkaasti ja nyt sen linkkipartyn koko alaosa on täynnä minun linkkejäni. Anteeksi, olisin tietty voinut tehdä vaikka uuden postauksenkin, jossa olisi ollut useita vanhoja juttuja (mitä meinasin, mutta mietin, että onko kuvat liian erilaisia keskenään ja ne eivät olisi istuneet samaan postaukseen).

    • Kaisa

     3 December

     No just hyvä! 😀 Meempä katteleen niitä tästä!

 4. HANNA

  20 November

  Onnea! 🙂

 5. Julie

  20 November

  Congratulations Kaisa! It is so well deserved.

 6. Sara

  23 November

  Hihi, mä tän lähikaupasta bongasin ja ehdin jo ajatella pahinta, että olivat sun kuvan ottaneet käyttöön ilman lupia! No onneksi huomasin, nuo kreditit ja ostin kyllä lehden itsekkin, se on vieläkin myynnissä 🙂

  • Kaisa

   26 November

   Haha ihana! <3 Olivat kyllä onneksi yhteydessä aiheen tiimoilta. Muuten olisivat jääny kiinni! 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *