READING

VINTAGE HIGH CHAIR BY THE COFFEE TABLE

VINTAGE HIGH CHAIR BY THE COFFEE TABLE

coffee table No home without you blog (1 of 7)coffee table No home without you blog 1 (1 of 1)

Oli jo korkea aika hommata meille syöttötuoli, jotta perheen natiainen pääsee viimein pöydän ääreen aterioimaan. Tämä elämää nähnyt pinnatuoli löytyi kierrätyskeskuksesta kahdellakympillä. Melko hyvä löytö kyllä! Onko jollakin sisäpiirin tietoa valmistajasta tai muusta historiasta? Äiti muisteli, että minulla ja isoveljellä oli juurikin tämä sama penkki.

coffee table No home without you blog (7 of 7)coffee table No home without you blog (4 of 7)

Sitten vaikeimman kysymyksen ääreen: tuunatakko vaiko eikö tuunata? Vähän tekisi mieli maalata jollakin hailakalla puuterin sävyllä ja vaihtaa vaikkapa musta naru tuon kellastuneen valkoisen tilalle. Toisaalta puun värisenäkin tuoli on kaunis – ja tuon keskinarun vaihto yksin voisi jo saada ihmeitä aikaan. Mitäköhän materiaalia sen kannattaisi olla?

coffee table No home without you blog (2 of 7)
coffee table No home without you blog (5 of 7)

Tuolin saa myös naksautettua käteväksi pikkutuolin ja pöydän yhdistelmäksi, jonka äärellä pieni viihtyy varsin hyvin lelujensa kanssa. Todella kätevää! Jos olisin ostanut tuolin uutena, olisi se varmasti löytynyt tästä joukosta.

coffee table No home without you blog (3 of 7)coffee table No home without you blog (6 of 7)

Here’s my latest flea market finding – a “new” high chair for our baby girl who turns 7 months next week. if I had bought a new chair I would have probably chosen it from this group.


 1. Joanna

  31 October

  Mun silmään se on täydellinen just tommosena. Ehkä ton nauhan voisi vaihtaa 🙂

  • Kaisa

   4 November

   Joo se on kyllä pakko vaihtaa. 🙂 Sitä vaan mietin, että mistä lie matskusta sen tekisin?

 2. Hanna

  31 October

  Meillä oli aivan sama kotona – kultanen 80-luku! Mä tykkään siitä ihan noin puun värisenä mutta ehkä pieni hiekkapaperilla jynssäys auttais keltasuuteen. Kiitti inspiroivasta blogista!

  • Kaisa

   4 November

   Juurikin tuota mietin, että pikkusen jos näyttäs hiomapaperia, niin vois kirkastua kivasti. Ja ole hyvä, kiva kun oot käyny täällä.

 3. Mar3ngi

  31 October

  Minusta tuo on juuri noin kaunis puunsävyisenä. Vaihda vain se nauha niin varmasti ulkonäkö paranee 🙂 Nyt en muista kyllä tuolin valmistajaa, mutta sen muistan, että juuri tuo taittuva malli kiellettiin jokunen vuosi sitten, kun on kuulemma niin vaarallinen. Jotain noita EU säädöksiä tms. Enkä tarkoita tuolla kommentilla, että olet huono äiti kun lasta istutat tuollaisessa 😉 Itse kannatan maalaisjärkeä näissä asioissa! Minusta tuo on hauskempi malli kun sen saa käännettyä pöydäksi ja tuoliksi kuin nykyiset 🙂

  • Kaisa

   4 November

   Aijjaa! Me täällä äsken hölskyteltiin ja testailtiin tuolia, mutta ei keksitä, miksi olis vaarallinen. Toki jos mekanismit menis jotenkin ihan rikki, mutta tuo vaikuttaa oikein ehtalta penkiltä. Taidan uhmata EU-säädöstä tällä kertaa. Tuo matala pöytäversio on niin mieluinen! Ja muutenkin kätevä, kun tyttö nousee jo itse istumaan, muttei saattaa vielä köpsähtää siitä kumoon. Tuolissa ei sitä vaaraa ole. 🙂

 4. Maija

  1 November

  Meillä oli tuo sama syöttötuoli ja tämän tuedonlähteen mukaan myös kaikki muut meidän lasten kalusteet olivat samalta vslmistajalta 🙂
  http://liisakinteriors.blogspot.fi/2014/11/retro-by-niemi.html?m=1

  • Kaisa

   4 November

   Heii, kiitti vinkistä! Tämä se varmaan on!

 5. HANNA

  2 November

  Hyvä löytö! Oon itsekin törmännyt muistaakseni parikin kertaa jossain kirppiksillä nätteihin lasten syöttötuoleihin. On tehnyt kovasti mieli ostaa jo jemmaan tulevaisuutta varten mutta ei se nyt ehkä kuitenkaan oo ihan järkevää kun sais odottaa useamman vuoden käyttöönottoa 😀

  • Kaisa

   4 November

   Haha tiedän tuon tunteen. 😀 Ollu niin samoja ajatuksia ennen lasta täälläkin. Muutamia vaatteita jemmasin kyllä jo ennen kuin tästä tytöstä oli haisuakaan. Ne ei vie niin paljon tilaa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *