MY CREATIVE SPACE

Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou10Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou11
Papu aw15 9Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou6

Ystäväni näki nämä kuvat ja totesi, ettei sulla ole tainnutkaan tämä huone paljoa blogissa vilahdella. No näin on tainnut käydä! Valtasin kotimme suurimman makuuhuoneen puuhastelukäyttöön heti muuton kynnyksellä muutama vuosi takaperin. Aikaisemmin harrastukseni aiheutti melkoista sekasortoa, kun levittelin (toistuvasti) inspiraatiopäissäni noin gallonan tavaraa pitkin poikin olohuonetta. Nykyisin melskaan siis tässä huoneessa kaikessa rauhassa, omassa maailmassani.

papu aw15 11Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou5
Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou1Työhuone_copyright_Nohomewithoutyou3

In the past, my hobby used to cause quite a hash when I repeatedly spread about a gallon of stuff all over our living room. Therefore I have made one of our bedrooms a crafts room, my own creative space.


 1. Sanph

  2 October

  Oi, mikä unelmien täyttymys olisi tuollainen oma huseeraustila! Ja vieläpä tämmöisenä ihanan harmonisen ja rauhallisen värisenä.

  • Kaisa

   2 October

   Sitä tämä on kyllä mulle myös ollut. 🙂 Ja joky kysäisi kerran, että tuleeko tuolla oltua, niin tulee kyllä todella paljon!

 2. Kasia

  2 October

  SO beautiful! I love your workspace!

 3. HANNA

  2 October

  Oi tämmöinen tila ois ihan mahtava kyllä. Mäkin levitän kaiken aina olohuoneen lattialle, kun mun työpöytäkään ei oo tarpeeksi tilava 😀

  • Kaisa

   12 October

   Jepp! Just siksi laitoin tuohon huoneeseen kaks pöytää putkeen. 🙂

 4. Sannaliina

  13 October

  Oi! Mistä olet löytänyt nuo valkoset lomakelaatikostot vai miksiköhän niitä kutsutaan?

 5. Riikka

  27 February

  hei! minkä kokoinen tuo pöydän kansi on ja mistä se on hankittu? on sopusuhtaisen näköinen (pituus, leveys,korkeus) kolmen pukkijalan kanssa mutta mahtuisikohan meille juuri tuon kokoinen…?

Your email address will not be published. Required fields are marked *