LISÄÄ VIDEOITA?

 

Tykkäättekö enemmän entisvanhasista postauksista vai oisko kiva juttu sekoitella videoita väliin?


 1. Anniina

  12 October

  Ehdottomasti niistä vanhoista kunnon postauksista! Ikinä en oo jaksanu videojuttuja katella yhtään kenenkään blogissa eikä muutosta oo tapahtunut nyttenkään. Sitä paitsi tavallisen postauksen vois lukea oikeastaan missä ympäristössä ja milloin tahansa mutta videopostaus vaatii aina oman hetkensä ja tilansa, jossa sen vois katsoa. Snapchatin videostorytkin on mulle aivan liikaa jo ihan omilta ystäviltäkin…

  Sulla on ihana blogi joten mun toive on, että jatkat sitä vanhaa tuttua hyväksi havaittua linjaa! 🙂

  • Kaisa

   12 October

   Kiitos kommentista ja perusteluista! You got a point. Ja missään tapauksessa en kokonaan blogia aio muuttaa, koska rakastan aivan liikaa valokuvaamista. Eli ehkä kanava kanavana? Videot Snäppiin ja Youtubeen ja postaukset normina tänne.

 2. Omena

  12 October

  Minä taas tykkään näistä videoista paljon, mutta en haluaisi koko blogin olevan pelkkiä sellaisia

  • Kaisa

   12 October

   Pelkillä videoilla blogista katoisi kyllä liian iso osa visuaalisuutta. Alan päätyä tässä sellaiseen ratkaisuun, että videot voivat olla silloin tällöin osana muuta sisältöä, vaikka syventämässä jonkun tutoriaalin osiota. Tai miksei omana postauksenaankin, kunhan pääpaino säilyy valokuvissa.

 3. Karkku

  12 October

  Mä en tykkää oikein näistä videoista, kun nytkin vaan lataa ja lataa, mut ei aukea. Luen aina blogeja iPadilla ja jostain syystä blogien videot tökkii.

  • Kaisa

   12 October

   Jepp, testasin just kännykällä ja ei tuo näköjäänsä meinaa ladata sillä ollenkaan koko videota. :/ Buu.

 4. HANNA

  12 October

  Mä tykkään katsoa kauniita ja inspiroivia valokuvia, ja kuten joku mainitsikin jo niin videot vaatii aina sen oikean hetken että niitä voi katsoa äänet päällä. Toki jos videot olis yhtä taidolla kuvattu, leikattu ja editoitu kuin valokuvat niin katsoisin niitä mielelläni. Mut sellaset pienemmät tavalliset klipit saa mun puolesta jäädä muille kanaville 🙂

  • Kaisa

   12 October

   Mm, joo, tuo on ihan totta. Ja siinä taas sitten katoaa se helppouden pointti.

 5. Lotta

  12 October

  Tuumasin että josko kurkkaan minkälainen video, mutta ei aukee kännykällä. Ja tosi et blogipäivityksen voi lukea missä vaan mut videoo ei niin vaan katsella.

  • Kaisa

   12 October

   Joo huomasin saman itekkin ja aika moni – taitaa olla itse asiassa jo suurin osa – kattelee kuitenkin postauksia mobiililaitteella. Eli ei oikein käy laatuun.

 6. Hanna

  13 October

  Mulla ei aukea video kännykällä eikä tietokoneella. Nyyh!

  • Kaisa

   13 October

   No voi höh! Nyt ei oikein vörki tämä videosisältö!

Your email address will not be published. Required fields are marked *