villasukat novita susanna vento varpunen no home without youvillasukat novita susanna vento varpunen no home withoutyou villatossut

Oi ihana syksy, tervetuloa! Onkin ollut jo ikävä. Ehdoton lempivuodenaikani, olen siitä täällä aikaisempinakin vuosina mouhunnut. Aina varmat perhoset vatsanpohjassa kaikesta uudesta, kodin valtaa kotoisa kynttiläinen tunnelma ja pukeutuminenkin on hauskempaa kuin kesällä. Eikä vähiten villasukkien vuoksi! Tänä syksynä meillä tallaillaan lattioita kaksivärisissä perinteikkään näköisissä tossukoissa, jotka on suunnitellut monessa liemessä keitetty stailisti-journalisti-varpusbloggaaja Susanna Vento. Osui ja upposi minuun jälleen kerran tämän monitoimitättähäärän kädenjälki.

villasukat novita susanna vento no home without younovita villasukat susanna vento suurivauvan villasukat novita tossut no home without you

Novitalle suunniteltu ohje sisälsi lapsosen ja naisten 38-koon tossut, joita en onnistunut tekemään kumpaisiakaan. Itselleni ajatelluista sukista tuli niin reilut, että lahjoitin ne perheen nelikolmoseen jalkaan. Lapsen sukista versioin puolestaan pikkuruiset vauvanmentävät tossukat hieman pidemmällä varrella ja neonpunaisilla tupsuilla.

novita varpunen susanna vento villasukatvillasukat novita susanna ventovillasukat novita varpunen susanna vento-Recovered

A very talented journalist-blogger-stylist and a friend of mine Susanna Vento designed a pair of wool socks for Novita this fall. I like her style, once again! The pattern includes two sizes for an adult and for a child (can be found in the latest Novita magazine). In addition, I crocheted and knitted one pair in baby’s size with neon tassels.

* Langat ja sukkaohje saapuivat postin kautta Novitalta. Kiitos niistä! Ohje löytyy uusimmasta Novita-lehdestä.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *