Myyjäiset No home without you-0310Myyjäiset No home without you-0240Myyjäiset No home without you-0242
Myyjäiset No home without you-0251Myyjäiset No home without you-0323Myyjäiset No home without you-0338Myyjäiset No home without you-2DIY baby clothes 14

Täällä ollaan täpinöissään huomisista sisustusbloggaajien myyjäisistä. Valmistelut ovat melko lailla kirppiskamppeita vaille valmiit. Minun pöydästäni löytyy pääasiasassa myyjäistavaraa, eli kuvien nappeja, koruja, printtejä ja keittiöpyyhkeitä. Tarkoituksena on napata mukaan näiden lisäksi muutamat omat ja lapsen vaatteet sekä joitakin sisustustavaroita.

Printtejä lähtee mukaan lähimain koko verkkokaupan valikoima (A5-, A4- ja A3-koot), sen voi käydä kurkistamassa ennakkoon täältä.

Myyjäiset No home without you-0300Myyjäiset No home without you-0295

Kuutiokaulakorusta on tullut oma suosikkini, käytän sitä melkeimpä päivittäin. Säädettävän nahkahihnan ansiosta koru passaa monen mallisten asujen kanssa.

Myyjäiset No home without you-0285Myyjäiset No home without you-0287Myyjäiset No home without you-0274Myyjäiset No home without you-0237

Keittiöpyyhkeet ompelin Kustaa Saksen Marimekolle suunnittelemasta pellavasta. Yksi pariskunta jäi meille kotiin ja käytin sen testin vuoksi pesukoneessa – mokkanahkalenkki kesti hyvin 40 asteen pyörityksen pesuaineineen ja linkouksineen. Kuvissa muuten myös uusi naulakko, jonka synnystä postasin tänään aiemmin.

Myyjäiset No home without you-0244Myyjäiset No home without you-0256

Sisustusbloggajjien kirppis- ja myyjäistapahtuma järjestetään huomenna Pasilan Vanhoilla Veturitalleilla osoitteessa Tallikatu 34 kello 10-15. Tarkemmat detaljiit (mm. myyjien luettelo) löytyvät Facebookista. Mukana on tällä kertaa iso joukko uusia bloggajia! Ai niin, ja erikseen kehotettiin mainitsemaan, että tietöiden vuoksi kannattaa suosia julkisia. Omalla autolla voi olla tuskaista päästä paikalle. Toivottavasti nähdään huomenna!

I’m almost ready with the preparations for tomorrow’s interior bloggers flea market. My table includes mostly my own DIY projects – Marimekko kitchen towels, necklases, buttons and Kaunis Decoration prints. Hope to see you there! You can find all the details about the happening here.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *