papu aw15 8papu aw15 16papu aw15 13

(Yhteistyö)

Kävimme kavereiden kesken hauskan keskustelun Facebook-kirppareilla muodostuneesta mammaslangista: vaatteet on useasti paristi pesty tai muutamasti käytetty ja pinnalta löytyy pientä asiaankuuluvaa haitua. Merkille ominaista. Kunto on siis hyvä käytetty. Erästä ystävää riepoi samistelu, mutta ei auta kuin heittää termi ilmoille – näissä kuvissa nimittäin samistellaan aina sukkia myöten Papun uusissa AW15-malliston vaatteissa.

papu aw15 17papu aw15 12papu aw15 15

Osa malliston tuotteista tullaan varmasti viemään käsistä, joten jos mielit jotakin tiettyä omaksesi, kannattaa olla huomenna näppäimistön ääressä kello 10, jolloin uusi valikoima vapautetaan myyntiin. Jälleenmyyjien lista löytyy Papun verkkosivuilta.

papu aw15 10papu aw15 5papu aw15 2papu aw15 7Papu AW15papu aw 3papu aw15 4

Papu will drop their AW15 collection tomorrow at 10am Finnish time. Be prepared to get your favorite pieces. You can find all the retailers from their website.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *