SOME SERIOUS BEDROOM INSPIRATION

pussilakanat2pussilakanat5pussilakanat6pussilakanat4pussilakanat3pussilakanat1pussilakanat7pussilakanat10pussilakanat9pussilakanat8pussilakanat13pussilakanat12pussilakanat11

No nyt on nättejä lakanoita ja stailauksia! Kuosien takana on australialainen Aura by Tracie Ellis, johon törmäsin Instagramissa (nimimerkki @aurahome > lämpimät seuraussuositteluni). Mille näistä lämpiätte eniten? Sen verran tirkistelin myyjän verkkosivuja, että toimituksesta Suomeen pitäisi tiedustella sähköpostilla erikseen.

Well, now there’s some really pretty quilt covers and stylings! I found this Australian brand, Aura by Tracie Ellis, a while ago in Instagram (@aurahome > check it out for more inspiration). Which of these you like the most?

Postauksen kuvat lainattu luvan kera:
All images borrowed with permission:

Aura by Tracie Ellis


 1. Nina

  5 May

  Aivan ihania stailauksia! Toka ja kolmanneksi viimeinen vetoaa muhun eniten. <3

  • Kaisa

   9 May

   Kolmanneksi vipa on kyllä ihan mieletön. Värimaailma iskee. 🙂

 2. Ottaisin kyllä näistä samantien melkein minkä vaan! Tosi kivoja! Onkohan firmalla jotain kytköksiä Suomeen, pisti nimittäin silmään Instassa tuon yhden kuosin kohdalla ollut kilpailu “Win the Kolmio & Neon look” 🙂 Ainakin tyylillisesti taitaa vedota meihin skandinaaveihin.

  • Kaisa

   9 May

   No kyllä! Nuo on vaan niin hienoja. Ja ihan sama pisti mieleen ja mietin, että lieköhän ovat heittäneet kolmio-sanan johonki kääntäjään ja kattoneet, millä kielellä kuulostaisi kivalta. 🙂 Ja sitten päätyneet Suomeen, kun on tosiaan vielä niin skandinaavisen näköistä menoa.

 3. Anna R

  5 May

  Tietkö, mäkin törmäsin tähän merkkiin imstagramissa muutama kuukausi sitten ja tykkäsin kovasti ja kävin ihastelemassa heidän nettisivuilla. Kaikki ihania.

  • Kaisa

   9 May

   On kyllä aivan mahtavia! Tekis melkein mieli pyytää kavereita tuomaan Australian reissultaan. 😀

   • Satu

    17 May

    Moikka! Piipahdin Kaisa pitkästä aikaa vilkaisemaan blogiasi tänä sateisena sunnuntaipäivänä 🙂 Eli tosiaan, jos oikein tekee mieli kyseisiä lakanoita, niin mähän oon tulossa heinäkuuksi Suomeen käväseen, joten hyvin ehtis tilaan 😀 Ei oo kyllä yhtään hullumman näköisiä!

    • Kaisa

     26 May

     Hei joo, mulla ois yks toinenki aussiverkkokauppa mielessä… 😀 Mutta ei mitään noin isoa, vaan tuolle tirpulle jotakin pientä. Laitan viestiä! <3

 4. Ihan mieletön tuo kerrossänky! Ihana! 8)

  • Kaisa

   9 May

   Joo se oli hieno! Mietin, että liekö voisi olla oikeasti käytössä, mutta ehkä jos oikein napakasti pulttaa ne toisiinsa kiinni.

 5. Sanna

  4 January

  Ei vitsit miten hienoja! Eihän noista osaa parasta päättää!

Your email address will not be published. Required fields are marked *