pussilakanat2pussilakanat5pussilakanat6pussilakanat4pussilakanat3pussilakanat1pussilakanat7pussilakanat10pussilakanat9pussilakanat8pussilakanat13pussilakanat12pussilakanat11

No nyt on nättejä lakanoita ja stailauksia! Kuosien takana on australialainen Aura by Tracie Ellis, johon törmäsin Instagramissa (nimimerkki @aurahome > lämpimät seuraussuositteluni). Mille näistä lämpiätte eniten? Sen verran tirkistelin myyjän verkkosivuja, että toimituksesta Suomeen pitäisi tiedustella sähköpostilla erikseen.

Well, now there’s some really pretty quilt covers and stylings! I found this Australian brand, Aura by Tracie Ellis, a while ago in Instagram (@aurahome > check it out for more inspiration). Which of these you like the most?

Postauksen kuvat lainattu luvan kera:
All images borrowed with permission:

Aura by Tracie Ellis

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *