READING

NAME PARTY INVITATIONS

NAME PARTY INVITATIONS

invitation 1invitation 5invitation 3invitation 2

Kutsut ovat viimein lähteneet matkaan, juuri kreivin aikaan aivan vauvan nimiäisten kynnyksellä. Juhlakalun mekko on myös viimeistä nappia vaille valmis. Aika monta korttihahmotelmaa tuli tehtyä ennen kuin lopullinen visio kirkastui! Niistä löytyy todistusaineistoa Instagramin puolelta (@kaisapalomaki), samoin kuin juhlien koristeista, jotka painottuvat hyvin pitkälle Plantagenin ja K-raudan viherkasvivalikoimaan.

These are the final invitations to my baby’s name party. I did quite many designs before these ones (there’s a snapshot of them in my Instagram account @kaisapalomaki). Also the cute little dress is almost ready – only one button missing.


 1. Pinja

  21 May

  Siis, maailman suloisimmat kutsut! Pieni onnentyttö <3

 2. Sanph

  21 May

  Onpa todella kauniit! Sulla on kyllä niin hyvää silmää printeille!

 3. sannni

  21 May

  Söpönhempeät 🙂 Kiva tuo scripti!

 4. Täällä vähän samat jutut menossa, ihan vasta idean tasolla! 🙂 Tästä inspiroituneena jatkan juhlasuunnitteluja <3

  • Kaisa

   26 May

   Tsemppiä suunnitelmiin ja etenkin toteutukseen! 🙂

 5. Syötävän kauniita kutsut <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *