DIY floral baby headbandDIY flower baby headband

Tajusin vasta aamutuimaan vappupäivänä, että perheen pienimmänhän olisi voinut pukea joksikin hassuksi leppäkertuksi tai ampiaiseksi. Ajan sallimissa rajoissa päädyin lopulta ähräämään rinsessalle vappukruunun, johon käytin onnittelukimpusta kuivuneita aitoja kukkia sekä silkkipaperia. Päänauha on resoria ja joustavaa paljettinauhaa. Härpäkkeet kiinnitin ensin ompelukoneella ja vahvistin lopuksi muutaman liitoskohdan liimapyssyllä. Omaan päähäni laitoin samanhenkisen, joskin kaupan hyllyltä löytyneen kukkapannan.

vappu2015_5vappu2015_4

Olipa kyllä virkistävä vappu ystävien tykönä! Hirveästi hyvää evästä ja useampi aivan samassa elämäntilanteessa oleva pariskunta niitä tuhoamassa. Viemiset kääräisin valkoiseen kartonkiin, niin ei tarvinnut huolehtia astian palautumisesta. Sauma piiloutui kätevästi muutaman silkkikukan ja liimapuikoin voimin. Tötsän pettämättömät juustotikut tekivät jälleen kauppansa.

vappu2015_11

I realized in the morning on May Day (the biggest festival day in Finland) that our little one doesn’t have any funny costumes to wear. Because of slight time limitation I ended up sewing a floral May Day princess crown for her. I used dried flowers and tissue paper for decoration and grey ribbing + sequin ribbon for the actual headband. Finally I strengthened the decorations with a glue gun. The tissue paper left overs I used in paper cone that I made for cheese sticks (a small gift for our friends).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *