2 X BABY JUMPSUIT

baby jumpsuits 3baby jumpsuits 2

Olen todennut jo näin lyhyellä vauvaoppimäärällä, että yksiosaiset puvut ovat niitä kaikista käytönnöllisimpiä. Vaikka onhan tässä jo kuusi viikkoa hurahtanut tuon pienen makaroonin kanssa. Ihan hullua. No joka tapauksessa, tein nämä puvut Ottobren kaavalla, jälleen hieman soveltaen ja kokeillen eri tekniikoita.

baby jumpsuits 4baby jumpsuits 1

Polkkapalloinen versio on ommeltu kollegekankaasta, siitä samaisesta Eurokankaan palalaarin löydöstä kuin aikaisemman postauksen peitto. Karhukuosi on PaaPiin joustavaa neulosta. Kerrassaan ihastuttava kangas työstää ja tuijotella!

baby jumpsuits 7baby jumpsuit polka dotbaby jumpsuit bearbaby jumpsuits 13

I’ve noticed with my 6 weeks baby experience that one pieces are absolutely the most practical baby wear. I made these two with a pattern from Ottobre magazine. The fabrics are from Eurokangas (polka dots) and from PaaPii (bears).


 1. hheidi

  19 May

  Ompeletko ompelukoneella vai saumurilla? Mun tekis hurjasti mieli alkaa opetella ompelemista, mut ompelukone ja trikookankaat ei oo mikään paras yhdistelmä. :/

  • Kaisa

   26 May

   Mää ompelen kaikki koneella. En oo koskaan kokeillu saumuria, niin en tiedä paremmasta. 🙂 Tosin tuossa koneessa on viimeistelevät suorat ompeleet ja erilaisia jousto-ompeleita, että sinänsä onnistuu hyvin pelkällä sillä ja aika nopeastikin vielä saa siistiä jälkeä.

 2. Hanne

  20 May

  Niin ihania! Vauvan vaatteita on kyllä superkiva tehdä!

  • Kaisa

   26 May

   Niin on! Sopivam pieniä ja nopsia saksia ja ommella. 🙂

 3. HANNA

  23 May

  Oot kyllä niin taitava!

 4. Piia

  1 July

  Muistelen että tuo karhukangas olisi murun eikä paapiin? 🙂 ihania eniveis!

  • Kaisa

   10 August

   No niimpäs onkin! Kiitos, korjaan tuon tekstiin. Ostin kankaan Itiksen pop-upista, jossa oli näitä kotimaisia ihanuuksia samoilla pöydillä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *