TIME FLIES BY (TOO FAST)

baby memories book

Vauvakirjaan on suihkittu viime viikoilta monta muistoa, joita tulee varmasti vielä kova ikävä. Odottavien vanhempien pitkät illat, synnytyskokemukset (noh, niitä en ehkä jää kaipaamaan), ensimmäinen kohtaava katse, hymy ja aamupöhnäiset pienet varpaat.

flowers1sushi4tiny4

Raskausaikana äärimilleen kehittynyttä sushihimoa on tyynnytetty jo kolmeen otteeseen. Ensimmäisen satsi puikoteltiin heti kotiinpaluun kunniaksi, näköjänsä vielä sairaalan ranneke kädessä.

nigiri sushi takeaway 2tiny1flowers2

Vieraiden tuomat kauniit kukkaskimput kokivat kovia, kun ryhdyin hetkeksi leikkimään floristia. Rakastan eniten valkoisia kukkia, joten yhdistelin niistä yhden mehevän puskan.

wooden-kitchen-table- kopiotiny3

Arki tiitiäisen kanssa on käynnistynyt oikein lupsakkaasti tytön vinkeitä ihmetellen. Palvelusväki on ollut mahdottoman haltioituneena uudesta perheen pikkupäästä. Päällimäisenä kauhistuttaa, mitä vauhtia aika valuu käsistä ja pieni vastasyntynyt muuttuu päivä päivältä tomerammaksi pikkulikaksi. Täytyy oikein pysähtyä aistimaan näitä hetkiä, jotta ne piirtyisivät mahdollisimman syvälle muistin syövereihin.

nalle2

First weeks with the baby have gone by so (too) fast. I’ve been writing down some of the dearest memories to our baby journal and of course – eating sushi which was one of my biggest cravings while I was pregnant. Now I just have to take it all in as time flies by.


 1. Voi mitä söpiksiä! Ja tuo sushikuva on ihan huippu. 😉 Onnea!

  • Kaisa

   9 May

   Kiitos. 🙂 <3 Tuo hetki OLI ihan huippu. Voi miten ihana fiilis tulee tuota muistellessa.

 2. Leena

  30 April

  mikä on tuo vauvakirja? oon ettinyt ihaninta meidän typylle.. 🙂

  • Kaisa

   9 May

   En löytäny tuosta mitään merkkiä – sisäsivulla lukee Compedium Incorporated ja “Live inspired”. Tämä löytyi viime kesän Australian reissulla yhdestä aivan ihanasta ekohenkisestä lastentarvikeliikkeestä Brisbanesta.

 3. Amanda

  30 April

  Minua kiinnostaa myös kovasti tuo vauvakirja! En ole mistään löytänyt hienoa ja tuo näyttää täydelliseltä! (:

 4. Hanne

  30 April

  Monta sydäntä tähän!! Onnea vielä tätäkin kautta 🙂 Tää meidän 3kk tuntuu jo aivan isolta pojalta, kun muistelee tuota alkuaikaa! Nauttikaa 🙂

  • Kaisa

   9 May

   Kiitos. Syrämmet takaisin. No ja niin tuntuu nyt tämä meidän 1 kk ikäinenkin typy! Apua!

 5. HANNA

  3 May

  Voi miten ihanaa. Toivottavasti saan itsekin kokea tämän joskus vaikka synnyttäminen pelottaa todella paljon 🙂

  • Kaisa

   9 May

   Se on kova puristus, siitä ei pääse mihinkään. Mutta äitini sanoi mielestäni hyvin lohdullisesti, että koska siitä on niin moni nainen maailmassa selvinnyt, niin miksi et sinäkin? Mieti asia niin, että kyse on vain muutamasta tunnista, jonka jälkeen sylissäsi on jotakin niin ihanaa, ettet voi koskaan etukäteen kuvitella sitä rakkauden määrää. Kaikki se mahdollinen kipu ja pelkotilat unohtuvat siinä hutakassa – ja synnyttäisit ihan milloin tahansa uudestaan, jos palaisit takaisin menneeseen tietäen, mitä on edessä. Koska palkinto.

   • Hanna

    12 May

    Näin olen yrittänyt ajatella.. Täytyy psyykata itseään hyvissä ajoin 🙂

 6. Karrie

  8 May

  Every photo is beautiful! You have amazing style and the cutest baby!!! Thanks for sharing 🙂

  • Kaisa

   9 May

   Thanks Karrie, so nice words. <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *