baby memories book

Vauvakirjaan on suihkittu viime viikoilta monta muistoa, joita tulee varmasti vielä kova ikävä. Odottavien vanhempien pitkät illat, synnytyskokemukset (noh, niitä en ehkä jää kaipaamaan), ensimmäinen kohtaava katse, hymy ja aamupöhnäiset pienet varpaat.

flowers1sushi4tiny4

Raskausaikana äärimilleen kehittynyttä sushihimoa on tyynnytetty jo kolmeen otteeseen. Ensimmäisen satsi puikoteltiin heti kotiinpaluun kunniaksi, näköjänsä vielä sairaalan ranneke kädessä.

nigiri sushi takeaway 2tiny1flowers2

Vieraiden tuomat kauniit kukkaskimput kokivat kovia, kun ryhdyin hetkeksi leikkimään floristia. Rakastan eniten valkoisia kukkia, joten yhdistelin niistä yhden mehevän puskan.

wooden-kitchen-table- kopiotiny3

Arki tiitiäisen kanssa on käynnistynyt oikein lupsakkaasti tytön vinkeitä ihmetellen. Palvelusväki on ollut mahdottoman haltioituneena uudesta perheen pikkupäästä. Päällimäisenä kauhistuttaa, mitä vauhtia aika valuu käsistä ja pieni vastasyntynyt muuttuu päivä päivältä tomerammaksi pikkulikaksi. Täytyy oikein pysähtyä aistimaan näitä hetkiä, jotta ne piirtyisivät mahdollisimman syvälle muistin syövereihin.

nalle2

First weeks with the baby have gone by so (too) fast. I’ve been writing down some of the dearest memories to our baby journal and of course – eating sushi which was one of my biggest cravings while I was pregnant. Now I just have to take it all in as time flies by.

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *