BIRTHDAY PRESENTS FOR HIM

lahjamiehelle4
lahjamiehelle1
lahjamiehelle2
lahjamiehelle3

Täällä on juhlistettu joka keväistä vanhenemista tällä viikolla uusien villasukkien (joku hullu möi 3 € / pari kirpparilla), pakastekakkusen ja muutaman paketin kera. Hyvä lahjaidea mielestäni miehelle tuo Jamie Oliverin grillauskirja. Oli oikein pätevän näköisiä reseptejä ja tarpeeksi simppeleitäkin vielä, jotta tulee oikeasti kokeiltua. Hienon hieno villaneule löytyi Carlingsilta. Tuli jotenkin niin kesäinen olo näistä.

We’ve been having a small birthday party this week. The hero of the day got a new BBQ cookbook by Jamie Oliver and a new sweater. Feels so summery already!


  1. Täälläkin on ihan pian ajankohtaista toi miehen synttärilahjan miettiminen. Taidan mennä tällä kertaa helpoimmalla mahdollisella tavalla, eli lahjakortilla. Toi grillauskirja tosin saattaisi toimia meilläkin.

    • Kaisa

      31 March

      No ei lahjakorttikaan huono ole! Mulla oli yhtenä vaihtoehtona juurikin hierontalahjakortti. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *