OLD-FASHIONED PHOTO ALBUM

liina7liina5

Aion pitkästä pitkästä aikaa tehdä vanhan kunnon valokuva-albumin. Eikä mitään muovitaskullista versiota, vaan ajatuksena on liimata kuvat paksuille kartonkisivuille ja kirjoitella joukkoon omia ajatuksia tämän hetkisistä tapahtumista ja tunnelmista. Oikeiden käsinkopeloitavien valokuvien tunnelmaa ei vaan voi päihittää, taas sen huomasin, kun pläräsin ensimmäistä kansioon päätyvää nippua käsissäni. Vitsit, kuinka paljon kaikkia mukavia muistoja jääkään kännyköiden, muistikorttien ja tietokoneiden kovalevyjen syövereihin.

liina2valokuvat7liina3liina8

Hauska pensselinvetoinen pöytäliinakangas löytyi vastikään Eurokankaasta. Reunat vain siistiksi ja valmista tuli. Ompelukone on kyllä niin vailla vertaansa! En voi käsittää, miksi en ollut hankkinut sitä kotiin aikaisemmin. Tässä kuosissa on jotakin kiehtovaa Marimekko-henkisyyttä.

liina1valokuvat2liina4liina6liina9

I haven’t done a traditional photo album for so long but now there will be a change! It is pity how many memories are buried in the depths of mobile phones, memory cards and computer hard disks. Digital images can’t even be compared to old fashioned photos – I just remembered it when I had the first bunch of pictures in my hands.


 1. Stephanie Koster

  26 February

  Beautiful!

 2. henna

  26 February

  Teillä on kyllä niin kaunis koti! ihanan raikas ja keväinen fiilis tulee näistä kuvista 🙂

  • Kaisa

   28 February

   Luonnonvalon sävy alkaakin olla jo tosiaan aivan ihanan kirkas ja keväinen. Kiitos! 🙂

 3. So pretty!!

 4. Annu

  3 March

  Ihana pöytäliina! Saako kysyä, millä ompelukoneella ompelet? Olen itsekin hankkimassa ensimmäistä ompelukonetta, mutta harmikseni ei ole ketään lähipiirissä, joka voisi suositella merkkiä/mallia.

  • Kaisa

   10 March

   Kiitos! Ja saa kysyä, sain joululahjaksi aivan yllätyksenä Singerin mallin Quantum Stylist 9960 ja sillä on ollut oikein mukava huristella. 🙂 Avopuolisoni oli tätä asiaa selvitellyt ja päätynyt tuohon masiinaan. Hänelle on tyypillistä penkaista asioita aina perusteellisesti, joten voisin veikata, että kyseessä on vertailujen perusteella valittu oikein kelpo peruskone. 🙂 Myös jostakin ompelukoneliikkeestä oltiin tätä nimenomaista suositeltu. Tsemppiä koneen valintaan!

 5. Liljakukka

  11 March

  Tosi kaunis pöytäliina! Ja aivan ihana kerrostarjotin! Voisitko kertoa mistä olet kerrostarjottimen ostanut ja/tai mitä merkkiä se on?

  • Kaisa

   12 March

   Kiitos! Tarjotin löytyi Kodin1:stä. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *